Emanuela Cioabă a fugit de acasă cu iubirea vieții: un țigan din Viștea

Emanuela Cioabă a fugit de acasă cu iubirea vieții: un țigan din Viștea

emanuela cioaba si rapitorulFata de 16 ani nu le-a mai răspuns mamei și surorii la telefon și de atunci a început o adevărată cursă de căutare a acesteia.

Mama Emanuelei a mers cu ochii în lacrimi la regele Daniel Cioabă, iar după ce și acesta s-a convins că adolescenta este de negăsit, a sunat la poliție pentru a semnala dispariția fetei. Un sms primit de familie cum că tânăra ar urma să plece din țară a pus și mai tare jar pe foc, scrie oradesibiu.ro.

„Azi dimineață eu m-am dus la spital la o femeie că s-a operat. Era acasă. Am lăsat-o în pat. Ea s-a dus la sora ei și i-a spus să meargă cu ea să își facă buletinul. Că avea numai certificat de naștere. Și eu m-am dus la spital. Și a venit sora ei după mine la spital cu taximetrul ca să mă duc cu ele să facă buletinul. Dar ea nu venise. Ea numai a mers să ia niște haine de la sora ei. Și a zis că se îmbracă și vine și ea după ea la primărie. Și nu a mai venit. Și nu mai știm nimic de ea. M-am întors acasă. A mai sunat la sora ei și i-a spus că e în oras cu o prietenă și că se duce să își cumpere niște pantofi și că nu mai are baterie la telefon. Dacă o sună să nu se sperie, că nu mai are baterie. Și nu a mai răspuns de atunci la telefon. Nu mai vine acasă. Nu știu cine a luat-o. Că ea nu mergea numai la sora ei. (…) Nu a avut nimic. Că are 16 ani. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea”, spune Cioabă Liliana, mama fetei.

Alte articole:   Primăria Brașov a câștigat procesul cu constructorul țepar de la Informatică

Regele romilor este și el extrem de îngrijorat și de când a aflat de dispariția verisoarei lui stă numai cu telefonul în mână și sună la toți cunoscuții și prietenii să afle dacă nu cumva au văzut-o pe Emanuela. Daniel se teme ca nu cumva fata să fi fost răpită și acum să fie plecată chiar în străinătate.

„De azi dimineață nu o mai găsim. Ea este o fată cuminte. Niciodată nu a plecat de acasă fără să știe familia. De la unele prietene de ale ei am aflat că nu se mai întoarce. Nu știm nimic de ea.Nu știm unde s-a dus. Sunt niște indicii pe Facebook că ar fi plecat cu un băiat. Ne este frică să nu fi căzut pe mâna unui psihopat care să o omoare. Asta e problema. Sau cineva care să ne ceară răscumpărare. A trimit cineva un mesaj la sora ei și a tot încercat să o sune. Și nu a reușit să vorbească. Era un mesaj ca si cum își lua la revedere. Cu număr ascuns. Scria că a plecat cu nu știu cine si să nu își facă griji. Nu știa nimeni nimic de niciun iubit pentru că la noi în tradiția noastră nu este permis să aibă un iubit până se căsătorește. (..) Am chemat poliția. O să chemăm și protectia copilului să dăm de ea. (..) Are 16 ani și este fata mătușii mele Liliana“, a spus regele romilor, Daniel Cioabă.

Alte articole:   Încă două persoane infectate cu coronavirus la Primăria Sânpetru. Viceprimarul, una dintre ele

În cele din urmă, lucrurile încep să se lămurească. Fata se pare că a fugit cu iubirea vieții: un țigan tânăr, foarte bogat, din Viștea. Potrivit faniliei Cioabă, acesta ar fi căutat pentru mai multe infracțiuni săvârșite în Norvegia…

“Desi familia nu a fost de acord, pentru ca la romi parintii aleg barbatul potrivit pentru fiica lor, Manuela s-a indragostit, se pare, in toamna de un tanar cam smecheras din Vistea, un sat din zona Fagaras! Ea s-ar fi imprietenit cu el pe Facebook si, de la o zi la alta iubirea a crescut si s-a ajuns chiar la extreme! Astfel, acum doua zile, pe motiv ca se duce sa isi faca buletin, fata a plecat la iubitul ei acasa si, de atunci nu o mai gaseste nimeni! Toti sunt panicati, mai ales ca in traditia lor, o fata nu are voie sa faca asa ceva vreodata, caci este judecata imediat si considerata imorala!”, a povestit o apropiata a regelui Cioaba!

Alte articole:   VIDEO Rareș Rădăcină candidează pentru un nou mandat la Primăria Bran
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate