blog-logo

Petre Roman spune că ruperea USL aduce deservicii tuturor partidelor din alianță

Petre Roman spune că ruperea USL aduce deservicii tuturor partidelor din alianță

petre romanDeputatul PNL de Brașov a declarat, astăzi, că tensiunea din USL, în opinia lui, în orice împrejurare care duce la ruptura sau slăbirea USL, toată lumea are de pierdut.

„Dacă Guvernul Ponta ar guverna împotriva PNL, ar face și mai puțin decât face până acum, pentru că ar avea un adversar și mai puternic de până acum. E gresit, este rău ca nu s-a ajuns la o înțelegere pentru a merge la parlamentare pe liste comune  USL. Alegătorul, dacă punea ștampila pe USL, are parte de o continuitate, altfel vine o alegere, unde unii sau altii au de pierdut. Ce va fi, nu pot să vă spun. Dacă lucrurile se vor liniști sau nu. Totuși, ultima informație este că se merge pe o formulă de guvernare pe linia USL”, spune Petre Roman.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Sebastian Grapa, senator PNL (2)„PNL respectă întru totul şi cu sfinţenie dezideratele creării USL. Noi ne dorim dreptate până la capăt, ne dorim ca preşedintele PNL Crin Antonescu, conform protocolului USL încheiat, să ajungă preşedintele României. Dacă partenerii noştri au anumite discuţii în legătură cu numirea de miniştri în componenţa Guvernului, asta este altceva. Acest lucru se negociază şi se va rezolva. PNL nu-şi doreşte sub nici o formă să treacă în opoziţie sau să distrugă alianţa”, a afirmat și senatorul PNL Sebastian Grapă.

Cât privește alegerile europarlamentare, la care va candida pe o poziție eligibilă, Petre Roman spune că PNL și-ar dori să obțină 25% din sufragii, dar și un scor de 20% ar fi foarte bine.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate