blog-logo

Diniță: USD va câștiga alegerile europarlamentare

Diniță: USD va câștiga alegerile europarlamentare

ion dinitaDeputatul PC Ion Diniță a salutat încheierea alianței USD (PSD – PC – UNPR) cu intenția de a câștiga alegerile europarlamentare.

„Noi am vrut să mergem la alegeri în USL, dar colegii noștri de alianță (liberalii – n.a.) nu au dorit. Le urăm succes și vrem să câștigăm cât mai multe locuri pentru a duce programele românilor la Bruxelles, cu atât mai mult cu cât aripa socialistă deține majoritatea în Parlamentul European, iar după ultimele sondaje va avea un cuvant greu de spus in privinta politicii europene”, a precizat Diniță.

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Mihai Pascu, a declarat că speră să avem parte de o campanie electorală civilizată, „în care să ne prezentăm mesajele și atât, fără alte proceduri neetice, pentru că suntem datori să ducem societatea românească mai departe, mai ales că avem probleme de imagine în plan extern, mai ales în ultima perioadă, din cauza tensiunilor și disputelor politice, care sunt monitorizate și ne periclitează foarte mult relatiile și demersurile noastre de a obtine sprijin din partea partenerilor externi”.

PC are două locuri pozițiile 7 și 13, pe listele USD, Laurențiu Rebega și Maria Grappini.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Allen Coliban, primele declaraţii după învestire

Leave a Reply

Your email address will not be published.