blog-logo

Noi medalii pentru schiorii de la ASC Corona Brașov

Noi medalii pentru schiorii de la ASC Corona Brașov

schi alpin poiana brasovOdata cu ultimele ninsori, sezonul competitional la schi alpin a inceput sa se desfasoare confrom programarii initiale. In localitatea Toplita din judetul Harghita s-a desfasurat o etapa de slalom din cadrul campionatului national la schi alpin pentru copii si cadeti, numita Cupa Calimanesti.

Asa cum ne-au obisnuit in ultimele concursuri, copiii si cadetii de la Corona Brasov au fost si la Toplita printre protagonistii competitiei.

Astfel, cadetii brasoveni Mihnea Olteanu (locul 3) si Erika Andrei (locul 2) au urcat pe podium, iar la grupa de varsta 2002 Teodora Leonte la fete si Hunor Szoke la baieti au castigat concursul cu timpi de sosire foarte buni.

Alte articole:   PATINAJ VITEZĂ: Hogaș și Nedelea au dominat Cupa Corona!

„Ne bucuram pentru orice rezultat pozitiv, care inseamna de fapt ca cei mici progreseaza de la o zi la alta. A fost o competitie interesanta, cu o prezenta numeroasa la start si de aceea rezultatele sunt si mai importante. Trebuie sa avem rabdare cu acesti copii, care au talent suficient ca sa devina devarati campioni”, a delcarat Catalin Leonte, presedintele ASC Corona sporturi individuale.

Joi va avea loc o noua etapa la Borsec, iar sambata si duminica micutii de la Corona se vor deplasa pentru 2 concursuri la Arieseni.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ibolya Keresztes 12 februarie 2014, 4:33 PM

    Bravo Huni!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.