Patru accidente pe pârtie, în ultimele 24 de ore

Patru accidente pe pârtie, în ultimele 24 de ore

jandarmi Montani BrasovJandarmii montani au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru ajutorarea persoanelor care au suferit accidente pe pârtiile de schi.

În județul Brașov, jandarmii montani au intervenit în sprijinul a patru victime, dintre care cel mai grav caz a fost al unei femei, în vârstă de 45 de ani, din municipiul București, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea memoriei. Accidentele s-au petrecut pe pârtiile de schi din Poiana Brașov și Postăvarul.

Jandarmii montani au acționat pentru recuperarea tuturor persoanelor accidentate, au acordat primul ajutor la fața locului, iar ulterior au transportat victimele până la cel mai apropiat punct de prim ajutor sau spre locațiile de unde au putut fi preluate de echipajele Ambulanței, SMURD.

Victimele au suferit fracturi, entorse sau diverse traumatisme, toate accidentele având loc în timp ce respectivele persoane practicau schiatul. La nivel național, aproximativ 250 de jandarmi montani acționează zilnic în stațiunile montane și balneo-climaterice în sprijinul turiștilor.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.