blog-logo

VIDEO Un candidat de la Forța Civică delirează despre accidentul din Apuseni

VIDEO Un candidat de la Forța Civică delirează despre accidentul din Apuseni

sorin palerÎntrebat de ce doreşte să candideze la europarlamentare, Sorin Paler – candidat din partea Forței Civice, a ţinut să spună câteva cuvinte despre drama din munţii Apuseni.

Sorin Paler este politician, regizor și scriitor. A intrat în politică în 1990, când s-a înscris în PNL, iar în mai 2013 a trecut la partidul Forța Civică. A publicat cinci volume, printre care și „Sentința hienei cu colți de cremene” despre care autorul spune că este „proză oarecum a absurdului, spre eseu filozofic”

Iliescu cu vestita replică „să ne ancoram în sinergia faptelor, fara a eluda meandrele concretului”, este mic copil față de candidatul FC:

„Pentru a găsi un vinovat pentru ce s-a întâmplat în tragedia din Apuseni, eu cred că vina asta tragică, ca şi tragediile lui Sofocle,  este că e greu de cuantificat. Dar trebuie să ne gândim că ne aflăm în plin cutremur cosmogonic dat de conflictul dintre mitul arhaic , eroul arhaic, ciobanul (neinteligibil-n.red) şi  mitul civilizator, eroul civilizator, Gramofonul”, a explicat politicianul Sorin Paler.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Lege nouă: evazioniștii scapă de închisoare
  1. Aaaa, ii cutremur, de aia statul ne obliga acu` sa ne facem asiguare obligatorie la locuinte… Doamne, catu-i statu` de desteptu` si ce oamenti mari il mai conduc

    Reply
  2. Aaaa, ii cutremur, de aia statul ne obliga acu` sa ne facem asiguare obligatorie la locuinte… Doamne, catu-i statu` de desteptu` si ce oamenti mari il mai conduc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate