blog-logo

Hochei: Corona Wolves – Ujpest 6-1 (3-1, 0-0, 3-0)

Hochei: Corona Wolves – Ujpest 6-1 (3-1, 0-0, 3-0)

hocheiMeciul dintre Corona Wolves Brasov si Ujpest a fost practic, un antrenament cu public, intre o echipa dornica sa ramana in cartile pentru play-off, Corona si alta, cantonata de mult timp, pe ultimul loc al clasamentului, Ujpest. A rezultat un meci dominat clar de lupi, care au facut si spectacol, dar au ratat si destul de mult, in cateva randuri, jucatorii fiind singuri in fata portarului advers.

Debutul meciului a fost favorabil echipei brasovene, care a inscris in secunda 45’’ prin Levente Zsok. Oaspetii au egalat in min. 9’57’’, insa nu s-au bucurat decat 34 de secunde de gol, pentru ca wehrs, a adus echipa brasoveana in avantaj. Corona a marit diferenta in min. 13’12’’, 3-1 prin golul lui Saluga. Daca repriza secunda a fost fara goluri, partea a treia a meciului a rezervat, din nou, spectacol pentru public, datorita celor 3 goluri inscrise de cCorona Wolves. Au marcat, in aceasta parte a meciului, Imecs, Petres si Saluga, care au stabilit scorul final al unui meci fara istoric: 6-1.

Alte articole:   HOPE on WHEELS. Pedalează în beneficiul pacienților Hospice Casa Speranței

„Am inceput bine meciul dar am luat un gol inca din primul minut de joc si apoi moralul nostru a avut de suferit. In a doua repriza am avut multe sanse de a inscrie dar se pare ca nu am reusit, chiar daca norocul a fost de partea noastra de multe ori. A treia repriza a fost un dezastru pentru noi, am mai pierdut un jucator bun al echipei si am primit 3 goluri destul de usoare. Suntem obositi, am avut un weekend lung si plin de efort”, a spus Fekti Balint, antrenorul Ujpest, la finalul partidei.

„Am avut un meci bun si, se pare ca, am gasit combinatia optima a liniilor, sunt multumit de modul in care echipa mea a jucat. A fost un antrenament bun, un meci usor in care au jucat toti membrii echipei noastre. E un lucru bun pentru experienta lor. Singura mea grija este sa nu mai avem accidentari importante si baietii sa isi pastreze buna dispozitie si sa joace acelasi hochei de calitate”, a declarat Kari Rauhanen, antrenorul Corona Wolves.

Alte articole:   Platforma de programare pentru vaccinare, optimizată. Utilizatorii pot vedea poziţia în lista de aşteptare

De remarcat debutul, in echipa brasoveana a slovacului Ivan Dornic si  faptul ca Imecs a inscris primul gol din acest sezon iar Daniel Oprea a debutat in aceasta competitie.  

Intr-o alta partida, foarte importanta a serii: HSC Miercurea Ciuc – Nove Zamky 2-3.

Urmatoarele meciuri ale lupilor se vor disputa in data de 14 februarie cu Miskolc si in 16 februarie cu Dab Docler.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate