blog-logo

UPDATE Accident grav pe centura ocolitoare a Brașovului – 4 victime

UPDATE Accident grav pe centura ocolitoare a Brașovului – 4 victime

smurd descarcerare

10.24 Patru persoane au fost rănite în urma impactului între un camion (autogunoieră) şi o dubiţă, în care erau patru persoane, toate rănite. Accidentul s-a produs ca urmare a pătrunderii pe contrasens a microbuzului.
„Patru persoane au fost rănite din care una este în comă, cu traumatism cranio-cerebral sever şi multiple traumatisme, în urma accidentului petrecut pe centura ocolitoare a Braşovului. Toate cele patru persoane erau în dubiţă, iar cea care este în comă se afla pe scaunul din dreapta şoferului, acolo unde s-a produs impactul în timpul accidentului. Celelalte persoane rănite au traumatisme, contuzii, dar erau conştiente, toate fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.
La faţa locului au ajuns patru ambulanţe şi o maşină de descarcerat. S-au tăiat uşile dubiţei şi bordul unde erau prinşi răniţii. Şoferului camionului implicat în accident are răni uşoare.
Circulaţia pe centura ocolitoare a fost oprită până la finalizarea cercetărilor

Alte articole:   Două străzi din Cristian rămân fără gaze naturale

9.06 Un accident foarte grav a acut loc în jurul orei 9.00, în această dimineață, pe ocolitoarea Brașovului.

Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de  Urgență (ISU) Brașov, evenimentul a avut loc pe ocolitoare, între Târlungeni și Săcele. Din primele informații, sunt patru victime, dintre care trei au rămas captive între resturile mașinii.

Mai multe ehcipaje SMURD și descarcererea au fost trimise la locul accidentului. Circulația este blocată în zonă.

Revenim cu informații!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.