blog-logo

Șeful de la Forța Civică Brașov, implicat în accident pe trecerea de pietoni

Șeful de la Forța Civică Brașov, implicat în accident pe trecerea de pietoni

accident puchianu

Liderul filialei Brașov de la Forța Civică, Dumitru Ioan Puchianu, a fost implicat într-un accident pe trecerea de pietoni din Piața Sfatului.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Am auzit o bubuitură în lateralul mașinii și am frânat brusc. M-am dat jos și am văzut un bătrân jos. Era tăiat în zona tâmplei, din cauză că i s-au spart ochelarii”, a declarat pentru newsbv.ro Dumitru Ioan Puchianu.

Versiunea acestuia este confirmată și de martori. Ei spun că bătrânul s-ar fi împiedicat și s-a lovit de partea laterală a mașinii.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ANAR: Restricții în alimentarea cu apă în aproape 700 de localități, din cauza secetei 
 1. Dupa pozitia in care e oprita masina pe trecerea de pietoni nu pare sa fi avut viteza. Suntem soferi si avem experienta multor situatii in care pietoni ni s-au aruncat practic in fata masinii la treceri!

  Reply
 2. Din pacate i se poate intampla oricui, fie ca e sef de partid, angajat sau student! Daca nu a fost baut, nu a avut viteza si lovitura este in lateral, ce sa-i imputam? In poza se vede ce morman de zapada inghatata e in dreapta trecerii de pietoni, posibila cauza a impiedicarii nefericitului pensionar.

  Reply
 3. Se cauta musamalizarea . Calea de acceas pe trecerea de pietoni era curata. Ochelarii au cazaut pe jos dar nu s-au spart. De vazut daca nu sunt urme de lovire si in fata vehicolului.

  Reply
 4. „Fluidizarea circulaţiei” e de vină. Poate vor reface inepţii cele două treceri de pietoni din Piaţa Sfatului, aşa cum au fost zeci de ani.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.