blog-logo

PRM pune la zid Guvernul pentru lupta cu „teroarea albă”

PRM pune la zid Guvernul pentru lupta cu „teroarea albă”

PRM BrasovReprezentanții PRM Brașov spun că, desi se vorbește de incălzirea globală, in Romania zapada e pana la stresini.

Cert este ca, din nou, autoritatile si Guvernul au fost prinse nepregatiți. Se intampla la fel ca anul trecut, când in Moldova oamenii au iar probleme din cauza ninsorii, iar transportul la spitale si aprovizionarea sunt greoaie.

„Ne exprimam ingrijorarea asupra modului cum sunt pregatie autoritatile, dupa accidentul aviatic din Apuseni. Este incredibil modul cum a reactionat primul ministru, care a spus ca trebuie facuta o procedura pentru a actiona in asemenea situatii. Nu stia ca exista asemenea proceduri, iar comandamenetul pentru situatii de urgenta este condus de ministurl de Interne, sub directa coordonare a premierului”, au precizat reprezentanții PRM Brașov.

Alte articole:   „Opera, la tine, în şcoală!” continuă şi în stagiunea 2021 – 2022. Programul spectacolelor

El spune ca sunt teme majore care ar trebui discutate, cum ar fi Legea redeventei, in acest an expira contractul dintre Petrom si statul român. Premierul promitea in vara trecută că se va discuta despre aceasta lege, iar redeventa va fi la nivel european. A trecut 2013 si nu mai auzim nimic de Legea redeventei. Temă importantă, întrucat România se află pe locul 3 in Europa la nivelul zăcămintelor de petrol și nu știm sa profitam si sa ne facem tranzitia mai usoara.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.