blog-logo

Zece trenuri, blocate pe Valea Prahovei

Zece trenuri, blocate pe Valea Prahovei

tren inzapezit

Trenurile care trebuiau să ajungă la Brașov din direcția Ploiești au întarzieri de câteva ore.

Zece trenuri de călători staționau, în jurul orei 9,00, în gări adiacente, întrucât pe relația Comarnic – Valea Largă au avut loc căderi de copaci care au rupt linia de contact pe ambele fire de circulație, potrivit datelor postate pe site-ul Ministerului Transporturilor.

17.20 Se circulă și cu lomotive electrice, pe un fir!

14.10 Circulaţia feroviară pe Valea Prahovei s-a reluat cu locomotive Diesel. După ce se mai fluidizeaza circulatia, echipele de intervenție vor incepe sa refacă linia de curent electric.

12.15 Echipe de intervenție de la Brașov au plecat spre Valea Prahovei pentru a repara linciile de alimentare cu energie electrică, iar traficul feroviar să revină la normal. 

Alte articole:   Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile se pot vaccina în etapa a II-a, fără programare

Iată primele fotografii de la fața locului:

© newsbv.ro

11.13 În stațiile de călători s-a anunțat că opersoanele care au bilete cumpărate pot circulă pe distanţă asta cu orice tren indiferent de rang fără a plăti diferenţa de tarif.

10.00 Echipe de intervenție și două drezine pantograf lucrează pentru remedierea defecțiunilor produse de copacii căzuți.

foto: Cornel Stroe, in gara Bușteni, ora 10.40

foto: Cornel Stroe, in gara Bușteni, ora 10.40

De asemenea, 12 trenuri înregistrau întârzieri semnificative, cel mai mult fiind în cazul a două trenuri București Nord — Brașov (630 de minute și, respectiv, 420 de minute) și Craiova — Brașov 540 de minute. Întârzieri foarte mari aveau și București Nord — Dej Călători (420 de minute), București Nord — Salva (360 de minute), Dej Călători — București Nord (228 de minute), Brașov — București Nord (180 de minute), Salva — București Nord (100 de minute), București Nord — Satu Mare și Satu Mare — București Nord (60 de minute) etc.

Alte articole:   20 de străini care stăteau ilegal în România, depistați de polițiștii brașoveni de la Imigrări, anul trecut!

De asemenea, linia ferată între Ploiești Sud și Urziceni a fost închisă, deoarece ninge viscolit, iar pe 11 linii circulația este restricționată din cauza formării de suluri de zăpadă și a vântului puternic.

Conform MT, peste 60 de trenuri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate