blog-logo

Oficial, la Primăria Brașov se deszăpăzește bine

Oficial, la Primăria Brașov se deszăpăzește bine

prima ninsoare deszapezire 1 oct 2013 (12)

Pentru că edilii tot au deszăpezit bine drumurile, MEN a luat decizia ca in Capitală și mai multe județe, printre care și Brașovul, elevii să nu se prezinte luni la școală.

Comunicat de presă de la Primăria Brașov:

Cele doua firme de deszapezire, Vectra si Eurostrada, au acţionat, in ultimele 36 de ore cu 34 de utilaje. Pana in aceasta dimineata s-a actionat pe strazile principale, cele pe care circula mijloacele de transport in comun, zonele mai inalte, de ex. CD Gherea, podurile si pasajele, drumul spre Poiana Brasov si in Poiana Brasov.

Vectra a asigurat aceasta activitate cu 26 de utilaje şi a acţionat pe străzile principale, pe cele pe care circulă mijloacele de transport in comun, în cartierul Schei (pe strazile principale din cartier), iar din aceasta dimineata s-a intrat si pe strazile de legatura intre strazile principale şi in interiorul cartierelor. De vineri seara si pana astazi, la ora 9.00, s-au utilizat aproximativ 1.000 de tone de material antiderapant (azi-noapte s-au utilizat aproximativ 400 de tone), stocul fiind in acest moment de peste de 2.000 de tone, iar completarea acestui stoc se va face începând de maine. Telefon dispecerat: 0268-708062
Eurostrada a actionat cu 8 utilaje, primele zone vizate fiind podurile, DN 13 si strazile pe care circula mijloacele de transport in comun, iar din aceasta dimineata s-a intrat pe strazile incadrate in nivelul 2 de urgenta. Eurostrada a utilizat aproximativ 200 de tone de material antiderapant (azi-noapte aproximativ 100 de tone) si mai are un stoc de peste 400 de tone.
De maine si Eurostrada va incepe reaprovizionarea. Telefon dispecerat: 0268-311310.

Zonarea pentru deszapezire:
Eurostrada: cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Harmanului – b-dul Garii – 13 Decembrie, 
Vectra: restul orasului, inclusiv Poiana Brasov
Deszapezirea tronsoanelor 1 si 2 ale ocolitoarei este asigurata de CNADNR.

In acest moment nu sunt blocaje in trafic. Facem un apel la soferi sa isi pregateasca masinile pentru acest sezon sau sa folosesca mijloacele de transport in comun, pentru a evita producerea de accidente. 

  • Sorin Toarcea, 
  • purtător de cuvânt la Primăriei Brașov
Alte articole:   Peste 200 de percheziții în 34 de județe, printre care şi Braşov, la falsificatorii de diplome!
Distribuie dacă îți place!
  1. Ieri pe la aproximativ aceeasi ora dar si apoi zapada era tot una pe strada cu cea de pe trotuar..unde au actionat pe strazile principale? la orele 1 noaptea la fel era soseaua..deci unde a actionat vectra? toate plugurile pe care le-am vazut .unul la numar mergea fara a da zapada la o parte si nu dadea cu niciun antiderapant. Nu mai vorbesc de strazile din cartier.. I-a luat prin surprindere Domnule in Ianuarie mai rar sa vezi sa ninga, si la televizor de 1 saptamana anuntau doar calduri toride…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate