blog-logo

Iarna nu-i ca vara nici la Brașov

Iarna nu-i ca vara nici la Brașov

giratoriu casteluluiNe-am dorit zăpadă. Acum o avem, din belșug. Pe străzi, pe trotuare etc. Deszpezirea a funcționat ireproșabil, la fel ca în anii precedenți. Că doar nu era să ne strice plăcerea de a vedea cât mai mult omăt…

Cum arată Brașovul după prima ninsoare serioasă, încercăm să le arătăm edililor cu ajutorul vostru. Aseară, în jurul orei 22.00, DN13, de la intrarea în Stupini până la pasajul de la Fartec, era „deszăpezit“ de mașinile din trafic, care mergeau una în urma celeilalte, pe șanțurile formate în stratul de zăpadă. Nici străzile Sitei și Traian Grăzăvescu, pe unde ar trebui să iasă  ambulanțele în caz de intervenție, nu erau curățate.

Alte articole:   Primele elicoptere H135 de generaţie nouă au fost livrate statului român

Faceți o fotografie cu telefonul mobil și trimiteti-o pe adresa contact@newsbv.ro, impreună cu locul (strada) unde a fost făcută.

Iata pentru început câteva instantanee surprinse în această dimineață și aseară.

Cartierul Șchei (foto: Făgărășanu Costi)

zapda Schei

 

 

 

 

 

 

Zona Gării (foto: Andrei Moga)

Astra (foto: Talida Suhariuc)

Alexandru Vlahuță, în fața și în spatele blocului (foto: Andrei Moga) 

Strada Cerbului

Strada Castelului și Apollonia Hirscher

Strada Poarta Șchei

strada poarta schei

Distribuie dacă îți place!
 1. Cine se ocupa cu deszapezirea in Brasov?

  Reply
 2. Vorba ceea, duminica dimineata cel mai bine ne putem plange. Ca sigur unul nu a iesit sa curete trotuarul din fata blocului.

  Reply
 3. 25.01.2014, 19:30
  7 km din Noua pana pe Mihai Viteazul cu medie de 14km/h, max 40 km/h.

  Reply
 4. Nu înțeleg de ce atîta lamentare. Nu mai există muncă voluntară în orașul ăsta? Puteau foarte bine brașovenii să iasă să curețe străzile!

  Reply
 5. Suntem carcotasi. Am circulat ieri (duminica) si azi cu masina. Se circula ok. Surprinzator, ieri DN1, intre Brasov si Codlea era ”la negru”, fara pic de zapada. Se putea circula in conditii de siguranta chiar la limita maxima a vitezei legale. In ceea ce priveste zapada dintre blocuri … cati dintre noi am iesit s-o inlaturam de pe caile de acces ? Cu siguranta foarte putini ! Preferam sa asteptam sa vina altii sa ne dea zapada de pe langa bloc; trist ! Suntem cetateni europeni si avem drepturi, nu ? ”Avem dreptul” de a pune mana pe lopata si matura sa indepartam zapada de pe langa blocurile unde stam. Haideti sa nu mai stam permanent la geam, dupa perdea !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate