TripAdvisor: Un hotel din Brașov, în top 10 România

TripAdvisor: Un hotel din Brașov, în top 10 România

hotel kronwellTripAdvisor, site-ul specializat pe domeniul turismului, a dat publicitatii topul celor mai bune hoteluri din Romania. Iata unitatile de cazare din acest top.

1. K+K Hotel Elisabeta, Bucuresti – Hotelul de 4 stele Elisabeta din Bucuresti pune la dispozitie 67 camere business si executive, un bistro, 2 sali de conferinte si zona de wellness. K+K Hotel Elisabeta se afla in zona Piata Universitatii. O noapte de cazare costa intre 460 de lei si 645 de lei.

2. Hotel Epoque, Bucuresti – Epoque Hotel este o unitate de cazare de 5 stele, tip boutique, lansat in noiembrie 2010.Hotelul pune la dispozitie 45 de apartamente de lux si facilitati precum spa, cu servicii complete, piscina indoor, terasa de vara si un restaurant cu specific frantuzesc – L`Atelier. O noapte de cazare variaza intre 600 de lei si 1.000 de lei.

3. Hotel Central Park, Sighisoara – Hotelul Central Park este situat intr-o cladire istorica de la 1897, care a fost proprietate privata, precum si sediul mai multor institutii de stat. Unitatea dispune de 33 de camere. O noapte de cazare costa 60 de euro.

Alte articole:   Două companii se bat pentru furnizarea celor 10 autobuze hibrid achiziționate de Primăria Brașov cu fonduri europene

4. Hotel Kronwell, Brasov – Hotelul Kronwell se promoveaza ca locul potrivit atat pentru cei care calatoresc in interes de serviciu, cat si pentru cei aflati in vacante. Unitatea dispune de 81 de camere tehnologizate, unde turistii primesc si iPad-uri la cazare. O noapte de cazare costa 375 de lei.

5. Le Boutique Hotel Moxa, Bucuresti – Moxa este un hotel boutique de patru stele, situat in centrul Capitalei. Unitatea are o capacitate de cazare de 53 de camere, sala de conferinta si centru spa. O noapte de cazare costa intre 320 de lei si 466 de lei.

6. Hotel Athenee Palace Hilton, Bucuresti – Athenee Palace Hilton, administrat de familia Copos, are o traditie care dateaza din 1914. Hotelul dispune de 272 de camere si apartamente, un rastaurant, cafenea, bar si sali de conferinte. O noapte de cazare costa intre 395 de lei si 3.500 de lei.

Alte articole:   Poliţiştii braşoveni au dat amenzi de 60.000 de lei în doar 4 ore!

7. Hotel Marshal Garden, Bucuresti – Hotelul de cinci stele Marshal Garden, detinut de familia Antonescu, fondatoarea agentiei de turism Marshal Turism, a fost inaugurat in 2012. Unitatea are 63 de camere si apartamente, un restaurant, o sala de evenimente si o terasa. O noapte de cazare costa intre 495 de lei si 720 de lei.

8. Hotelul Radisson Blu, Bucuresti – Complexul Radisson Blu de cinci stele de pe Calea Victoriei din Bucuresti include aproximativ 700 de unitati de cazare de lux, dintre care 424 de camere si 294 de apartamente, spatii comerciale si un cazino. O noapte de cazare costa intre 455 lei si 1.255 lei.

Alte articole:   Primăria Făgăraș cere CNAIR să amenajeze giratoriu în intersecția unde un motociclist s-a izbit de un TIR

9. Ramada Nord, Bucuresti – Hotelul de patru stele se afla in partea de nord a Capitalei, la 9 kilometri distanta de Aeroportul International ,,Henri Coanda”. Ramada Bucuresti Nord dispune de 232 camere, 17 sali de evenimente, restaurant, bar si centru de sanatate si sport. O noapte de cazare la hotel costa intre 500 de lei si 1.000 lei.

10. Hotelul JW Marriott, Bucuresti – Hotelul, clasat la cinci stele, se afla in apropierea Palatului Parlamentului din Bucuresti. JW Marriott are 402 camere si mai multe sali de conferinta si restaurante. O noapte de cazare aici costa intre 550 de lei si 2.500 de lei, in functie de gradul de confort.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Al cui e Hotelul Kronwell?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate