blog-logo

Grigorie a semnat cu FC Brașov

Grigorie a semnat cu FC Brașov

stefan grigorieMijlocaşul Ştefan Grigorie a semnat, joi, un contract valabil până la vară cu echipa FC Braşov, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane şi a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

„Mă bucur că am ajuns la FC Braşov, mi-am dorit foarte tare să vin aici, am discutat cu Constantin Zotta încă din vară şi i-am promis că vom lucra împreună şi mă bucur că acest lucru s-a realizat. FC Braşov este o echipă valoroasă care nu merită să fie pe un loc retrogradabil. De altfel, valoarea lotului echipei a cântărit în decizia mea. Am încredere că ne vom salva de al retrogradare, însă este foarte important să dăm totul în teren meci de meci. Este păcat şi pentru noi, şi pentru suporteri, şi pentru oraş ca FC Braşov să fie pe locul de acum. Trebuie să schimbăm repede situaţia din clasament”, a spus Grigorie.

Alte articole:   Opera Brașov anulează spectacolele programate săptămâna aceasta

Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, a afirmat că Ştefan Grigorie reprezintă ultimul transfer al echipei în această iarnă şi că este mulţumit de fotbaliştii pe care a reuşit să îi aducă sub Tâmpa.

„Îl ştiu pe Grigorie de multă vreme şi l-am dorit foarte tare la Braşov. Este un fotbalist de care noi avem mare nevoie, are experienţă, are campionate şi cupe câştigate şi am încredere că se va angrena foarte repede în echipă. Acesta este ultimul transfer pe care îl facem în această iarnă. Pot spune că suntem mulţumiţi de ce am realizat, iar dacă vom reuşi să îl păstrăm şi pe Surdu ar fi extraordinar pentru noi. Cu Surdu avem o înţelegere că poate semna cu orice echipă vrea, până la data de 31 ianuarie. Însă noi sperăm ca acest lucru să nu se întâmple şi să ajute şi în retur. E un jucător de care avem mare nevoie şi ne-ar ajuta enorm”, a precizat Zotta.

Alte articole:   Poliţiştii caută un tânăr din Codlea

Constantin Zotta a mai spus că a discutat cu jucătorii înainte de înlocuirea lui Ilie Stan şi aceştia au înţeles că se impunea o schimbare, dar că „o parte din vină o au toţi cei implicaţi”: „Normal că am discutat cu băieţii înainte de a schimba, din nou, antrenorul. Totuşi, ei au înţeles că am greşit cu toţii şi că e nevoie de multă muncă şi determinare ca să ieşim din zona în care suntem. În zilele următoare vom semna actele cu fostul tehnician Ilie Stan. Oricum, un lucru e clar, cei care se ocupă de pregătirea echipei sunt Cornel Ţălnar şi Florentin Petre. Cu Ilie Stan mai avem de rezolvat doar nişte acte, pe care le vom semna cu siguranţă. Sunt sigur că rezilierea se va face, ne vom înţelege”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.