Hochei: Victorie fără emoție la Miskolc

Hochei: Victorie fără emoție la Miskolc

hochei corona dab docler3Spectatorii prezenti in tribunele Patinoarului Olimpic au trait la intensitate maxima, dar mai deconectati decat in alte meciuri, confruntarea dintre Corona Wolves si Miskolc , încheiată cu scorul de 6-3 (3:0, 1:1, 2-2).

Si aceasta, pentru ca favoritii lor nu le-au dat motive de ingrijorare, mai ales dupa ce au realizat o prima repriza de exceptie incheiata cu un sec 3-0, prin golurile marcate de Fodor Csanad (min. 10’57’’), Marin Saluga (min. 12’45’’) si Nagy Csaba (min. 19’18’’).

In urmatoarele reprize, chiar daca echipele si-au impartit perioadele de dominare, nici una dintre ele nu s-a impus astfel incat, partile a doua si a treia, s-au incheiat la egalitate. De remarcat ca, oaspetii au inscris cele 3 goluri, de fiecare data in superioritate numerica.

In ultimele 2 minute, Miskolc a scos portarul insa, Corona s-a aparat eroic, reusind sa conserve un rezultat care ii da mari sperante in lupta pentru play-off.

 Urmatoarele meciuri ale lupilor se vor desfasura dupa urmatorul program:

  • Corona Wolves – Nove Zamky – 31 ianuarie
  • Corona Wolves – UTE – 02 februarie

Intr-un alt meci foarte important, disputat luni seara in Liga Mol, Dab Docler a invins Nove Zamky cu 6-4, ceea ce a contribuit la coborarea echipei Nove Zamky pe locul 4, in urma echipei Corona Wolves, clasata acum pe locul 3, cu 70 de puncte.

Alte articole:   Prefectul Brașovului cere Protecției Consumatorului să ia măsuri în scandalul apei la Zărnești!

 „Este destul de clar ca nu am fost pregatiti sa jucam in aceasta seara, sa nu mai spunem ca este foarte greu sa recuperezi un avantaj de 3 goluri pe care l-a avut Corona, dupa prima repriza. Am avut doua reprize, secunda si terta, foarte bune, insa, prima repriza a facut diferenta. Cred ca nici portarul nostru, dupa mult timp, nu a avut un meci atat de bun. A fost o deplasare grea, insa nu avem nicio scuza, trebuia sa fi castigat ambele meciuri. Maine este o noua zi si trebuie sa ne regrupam pentru a putea castiga urmatoarele meciuri”, a declarat Bob Dever, antrenorușl echipei Miskolc

„In aceasta dimineata, situatia nu parea buna deloc. Avem jumatate de echipa bolnava de gripa si cealalta jumatate prezenta discomfort produs de lovituri. Sunt satisfacut de modul in care echipa mea a jucat in aceasta seara. Am jucat in 3 linii, cu multa energie, pe care nu stiu de unde au avut-o. Cateodata, spiritual acestei echipe, este senzational. Acum urmeaza o pauza de 10 zile, pe care o avem la dispozitie pentru a ne recupera si a ne regrupa. Play-off-ul nu este decis inca, trebuie sa o luam pas cu pas si sa nu uitam ca fiecare meci e important si fiecare victorie ne asigura un loc cat mai bun in play-off”, a spus dupămeci Kari Rauhanen, antrenorul Coronei Brasov.

Alte articole:   Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor 2020 la Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap