blog-logo

O făgărășeancă, la șefia Direcției de Sănătate Brașov

O făgărășeancă, la șefia Direcției de Sănătate Brașov
foto: looms

foto: looms

După ce locul lui Gerge Vocilă de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a fost luat de o directoare din Primăria Făgăraș, o făgărășeancă a fost numită la șefia Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov. Aceasta îl înlocuiește pe conf. univ. dr. Alexandru Bălescu.

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Braşov are de vineri, 16 ianuarie, o nouă conducere. Şefa acestei structuri este făgărăşeanca Magdalena Coman, cea care a deţinut ani la rând şefia Compartimentului de la Făgăraş a Direcţiei de Sănătate Publică.

Doctorul Coman a primit deocamdată o delegaţie pentru preluarea atribuţiilor specifice postului de director executiv, pe perioadă nedeterminată până la organizarea unui concurs pentru funcţia respectivă. Pentru acest post, fiind unul de funcţionar public, concursul va fi organizat de către Agenţia Naţională a Funcţionarului Public.

Alte articole:   Lidl, Kaufland, Sensiblu, Help Net, printre companiile amendate pentru comercializarea măştilor neconforme

Cât timp operează această delegaţie, adică până la promovarea concursului, postul de la DSP Făgăraş al dr. Magdalena Coman va rămâne vacant, fără a putea fi ocupat de altcineva.

Făgărăşeanca a fost medicul şef al Compartimentului de la Făgăraş între anii 1995 şi 2014. Acum are în subordine un număr de 97 de angajaţi în tot judeţul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.