blog-logo

Brașovenii de la epublio lansează prima publicație digitală interactivă

Brașovenii de la epublio lansează prima publicație digitală interactivă

epublio_PHOTOgraphia_copertaPHOTOgraphia, prima publicație digitală interactivă în limba română, dedicată iubitorilor de fotografie din România, va fi lansată marți, 21 ianuarie, ora 19.00, la Terroirs Boutique du Vin din Brașov, str. Diaconu Coresi.

Revista PHOTOgraphia este o publicație care se dorește a fi un partener onest și de încredere pentru fotograful pasionat, în căutare de informație și repere. „Cititorii noștri vor avea la dispoziție un conținut atractiv care să întâmpine dorințele și nevoile lor, să definească noi așteptări, să contureze o etică și un comportament fotografic cu baze profunde, să-i ajute să discearnă, să fie informați, să înțeleagă că în fața fotografiei nu au doar drepturi, ci și responsabilități, și să aducă lumină acolo unde sunt doar umbre conturate nesigur“, au precizxat pentru newsbv.ro organizatorii evenimentului.

Alte articole:   Ministerul Sănătății vrea să schimbe condițiile pentru candidații la șefia spitalelor, ambulanței și direcțiilor de sănătate publică

Publicația este fondată de Cristina Costieanu și Mihai Moiceanu, editată de DIGITALMAG, iar suportul digital este realizat de epublio – editură specializată în realizarea de conținut digital interactiv pentru tablete și smartphone-uri. Editorii asociați ai noii publicații digitale sunt Ionuț Bălan, Gabriel T. Bălănescu, Octavian Bâlea, Ana Moiceanu, Voicu Bojan, Daniel Chindea, Vlad Eftenie, Cristian Paraschiv și Cătălin Săvulescu. Echipa redacțională va fi completată, la fiecare ediție, de noi colaboratori. O prezentare a echipei editoriale poate fi urmărită online AICI.

Pentru 2014, revista își propune 6 apariții bimestriale. Conținutul interactiv (text, foto, video, audio, animații, galerii foto, link-uri active etc.) este disponibil în variantă Desktop (Windows, MacOS) și iOS (iPad/iPhone), urmând ca, din luna martie 2014, cititorii să beneficieze și de o versiune pentru Android.

Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august

 

Vă invităm așadar la o prezentare a publicației și la o discuție despre starea fotografiei din România, într-un cadru plăcut și rafinat.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Anul 2014 începe bine, am aprecia noi ca bibliotecari, din punct de vedere al producţiei de tipărituri digitale. Mâine, marţi, 21 ianuarie, la orele 19,00 se va lansa revista Photografia, publicaţie în al cărei colegiu de redacţie este şi cunoscutul fotograf Mihai Moiceanu. Este editată de DIGITALMAG şi suportul este realizat de braşovenii de la firma epublio – editură specializată în realizarea de conţinut digital interactiv pentru tablete şi smartphone. Publicaţia va avea şase apariţii pe an în 2014 şi este disponibilă în variantă Desktop şi pentru telefoane mobile. Cred că prezenţa noastră, ca bibliotecari, la eveniment se impune de la sine, pentru a cunoaşte noutăţile locale în domeniu, care cunoaşte puţine realizări notabile în România. Mai multe detalii la https://newsbv.ro/2014/01/18/brasovenii-epublio-lanseaza-prima-publicatie-digitala-interactiva/ […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.