blog-logo

Vești bune: program prelungit și la grădinița din Stupini

Vești bune: program prelungit și la grădinița din Stupini
Foto> Asociatia OvidiuRo

Foto> Asociatia OvidiuRo

Dezbaterile pe bugetul din acest an aduc și vești bune, în pofida faptului că banii din acest an vor fi mai puțini ca în 2013.

„Am satisfacția să anunț că, de anul viitor, la Stupini va fucnționa o grupă de copii după un program prelungit. Am avut discuții atât cu colegii din Consiliul Local, cât și cu dl. primar George Scripcaru, și se vor aloca fondurile necesare pentru acest proiect. De asemenea, s-a discutat și avem și acordul conducerii Inspectoratului Școlar Județean Brașov, în privința înființării grupei cu program prelungit de la grădinița din Stupini, de 25 de copii, pe lângă cele două grupe «de zi»”, a precizat consilierul local Ciprian Bucur.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au dat, vineri, amenzi în valoare totală de 9.200 de lei

Anul trecut, de la bugetul local s-au alocat 7-8.000 de lei pentru achizitionarea de pătuțuri, iar anul acesta sunt prevăzute fonduri pentru amenajarea bucatariei, achiziționarea veselei, pături, așternuturi etc., care vor costa aproximativ 11.000 de lei. O altă conditie pusă de Inspectoratul Școlar este să se reabiliteze si oficiul, lucrări ale căror costuri nu au fost încă estimate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.