blog-logo

Petre Roman: Traian Băsescu și-a ieșit din pepeni că nu s-a spart USL

Petre Roman: Traian Băsescu și-a ieșit din pepeni că nu s-a spart USL

Petre RomanDeputatul PNL de Brașov, Petre Roman, spune că acest început de an a fost destul de tensionat politic, cu două evenimente foarte importante.

În opinia acestuia, cel mai important eveniment a fost eșecul dezbinării USL, „mai ales când ruptura era deja anunțată mediatic, deși nu era justificată”.

Faptul că liderii USL au făcut pasul înapoi este apreciat de Roman ca fiind un lucru foarte pozitiv, pentru a se putea face ceva în perioada următoare, în plan legislativ.

„A treia zi după împăcarea USL, Traian Băsescu și-a iești din pepeni, după ce nu i-a reușit spargerea USL, de care ar fi beneficiat doar șeful statului”, a declarat Petre Roman.

Alte articole:   A fi artist nu este doar un hobby sau ceva sezonier - este un mod de a trăi - interviu cu Ana-Maria Gălețeanu - ilustrator

În ceea ce privește participarea pe liste comune a USL la europarlamentare, Petre Roman crede că așa ar fi normal, „pentru că tot votantul USL ar înțelege că votează cum a votat până acum, în caz contrar competiția care s-ar forma în interiorul USL ar fi dăunătoare. Beneficiul de a se pune o ștampilă pe USL, nu separat pe PSD sau PNL este foartemare”.

Distribuie dacă îți place!
  1. petre roman o rusine a natiunii, nu inteleg ce cauta acestplybi in Parlamentul Romaniei, este un individ fara realizari si cu o familie destrabalata.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate