Liberalii vor să „înverzească” Piața Sfatului

Liberalii vor să „înverzească” Piața Sfatului

piata sfatului cu copaciConsilierul local Ciprian Bucur (PNL) a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că va depune un proiect prin care să i se redea Pieței Sfatului parfumul de alta data.

Liberalul spune că, în anii ’70, pe una dintre laturile Pietei Sfatului  exista un aliniament de arbori ornamentali. „Refacerea acestui aliniament ne integreaza si in titulatura de «Capitala Verde». Voi discuta și cu specialiștii de la Regia Pădurilor Kronstadt, să vedem ce tip de arbori se potrivesc, castani sau ceva de acest gen. Este vorba de latura dintre Casa Sfatului și CEC”, a precizat Ciprian Bucur.

Potrivit acestuia, este vorba despre o investiție total nesemnificativă față de efectul de a i se reda infatisarea de alta data acestui obiectiv reprezentativ pentru Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria Săcele a scos la licitație execuția documentației tehnice pentru refacerea „Ambasadei franceze”
Loading...
loading...
  1. Acest domn este aceeași persoană cu imbecilul care l-a propus pe cocalarul Ghiță Gheorghiu ca și cetățean de onoare al Brașovului?

    Reply
  2. ''Este vorba de latura dintre Casa Sfatului''. Poate ca sunt eu mai de la tara asa, dar sfideaza si geometria si limba romana :))

    Reply
  3. Ar fi mai bine să refacă cele două treceri de pietoni de la colţurile clădirilor din Piaţa Sfatului. Astfel ar reda funcţionalitatea de altădată.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.