blog-logo

Probleme la bazinul de 9 milioane de euro de la Brașov

Probleme la bazinul de 9 milioane de euro de la Brașov

Inaugurarea oficiala bazin olimpic (5)Mai mulți brașoveni ne-au sesizat faptul că există probleme la bazinul nou de lângă Gara CFR Brașov.

Oamenii spun că este inacceptabil ca, după ce s-au cheltuit o mulțime de bani, de aproximativ două luni două saune și bazinul de jacuzzi nu mai funcționează.

Conform unor surse din interiorul admininstrației bazinului, se pare că există probleme tehnice, provocate de subdimensionarea boilerului, care are o capacitate mai mică decât cea necesară, fiind o eraore de proiectare. Problema este că firma constructoare nu vrea să intervină pentru a remedia situația, din cauză că nu și-ar fi luat nici acum banii pentru lucrările efectuate, deși primarul George Scripcaru a tăiat panglica de inaugurarea încă din luna aprilie, anul trecut.

Alte articole:   „Silvia”, regina Csárdásului, la Opera Brașov

Nu sunt defecţiuni, dar instalaţiile nu sunt pornite în permanenţă

Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, a subliniat faptul că instalaţiile nu au nici un fel de defecţiune şi funcţionează la parametrii normali, însă sauna este pornită doar în momentul în care există cerere. Toarcea a susţinut că persoanele care vin la bazin trebuie să anunţe în prealabil că vor să utilizeze sauna. „Sauna nu este pornită în permanenţă, fiindcă ar fi costuri inutile. Echipamentele sunt însă, funcţionale şi sunt utilizate chiar şi de către sportivii de la Clubul Corona pentru recuperare”, a precizat Toarcea.

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate