blog-logo

Spărgătorul de locuințe din Șchei a fost prins

Spărgătorul de locuințe din Șchei a fost prins

hot locuinteSecția 1 Poliție Brașov a fost sesizată de trei brașoveni din Cartierul Schei, în octombrie, cu privire la faptul că le-au fost sustrase mai multe bunuri din locuințele lor.

Polițiștii au stabilit că furturile au fost comise prin forțarea unor uși de acces sau ferestre, iar din cele trei locuințe au fost sustrase bunuri casnice în valoare totală de 3500 lei.

În urma cercetărilor, ieri a fost identificat suspectul în aceste cazuri – un săcelean de 26 ani – care a fost reținut și va fi prezentat asztăi magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Șase furturi din locuințe, soluționate și la Făgărăș

În  perioada 25.11.2013 – 30.12.2103, Poliția Făgăraș a fost sesizată de șase localnici că le-au fost sustrase mai multe bunuri din locuințele lor. Din cele șase gospodării  au fost sustrase bunuri casnice în valoare totală de 5.000 lei.

Alte articole:   Spectacole, online, pe canalul de Youtube al Operei Brașov

Ieri au fost identificați suspecții în aceste cazuri: patru localnici de 21, 22, 23 și 36 ani, reușindu-se recuperarea a 80% din prejudiciu, respectiv bunuri găsite la domiciliile suspecților. Cei patru indivizi au fost reținuți de polițiști și prezentați azi magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Hoț din locuințe, prins de polițiștii codleni

Poliția din Codlea a fost sesizată ieri de un localnic despre faptul că în data de 8 ianuarie 2014 a constatat că s-a pătruns prin efracție, prin forțarea ușii de acces, în incinta unui imobil din municipiu, pe care îl administrează.

Omul a precizat că au fost sustrase mai multe bunuri casnice, scule și obiecte de feronerie pentru mobilă, în valoare totală de 5.000  lei.

Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 3,39 în județul Brașov și 4,22 în municipiu.

La câteva ore de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe suspect, un localnic de 30 ani, care a fost reținut și va fi prezentat azi magistraților cu propunere de arestare preventivă, reușindu-se și recuperarea a 50% din prejudiciu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate