Primele pedepse în cazul traficanților din Făgăraș

Primele pedepse în cazul traficanților din Făgăraș
foto : arhiva

foto : arhiva

Instanța a dat primele sentințe în lotul Făgăraș, unde mai multe persoane sunt acuzate de șantaj, trafic de doguri și prostituție.

Astfel, Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov i-a condamnat pe trei dintre făgărăşenii ridicaţi în vară de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Braşov.

Horaţiu Marian G. a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru aderare la un grup infracţional constituit în scopul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri, de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc. Dacă decizia va rămâne definitivă, din perioada primită vor fi scăzute lunile petrecute în reţinere şi arest.

Ana-Maria Păun a primit cinci ani de închisoare cu executare, iar Iulian-Constantin G. a scăpat cu un an de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de patru ani, dar cu interdicţia de a părăsi ţara.

În această afacere mai sunt judecați alți 17 inculpați.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Schimb dur de replici între Raed Arafat și Florin Orțan privind persoanele asimptomatice infectate cu COVID-19
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.