blog-logo

În 2013, la Braşov, a crescut rata natalităţii şi a scăzut mortalitatea. Şi căsătoriile sunt „pe plus”

În 2013, la Braşov, a crescut rata natalităţii şi a scăzut mortalitatea. Şi căsătoriile sunt „pe plus”

evidenta populatiei 2Chiar dacă unii consideră numărul 13 cu ghinion, anul trecut, s-a dovedit a fi mai prolific la Braşov cel puţin în ceea ce priveşte căsătoriile şi naşterile, după ce în ultimii ani s-a mers pe un trend descendent.

Astfel, în 2013, numărul cuplurilor care şi-au luat inima în dinţi şi au spus „da” în faţa ofiţerului de stare civilă a crescut. În municipiul Braşov au fost înregistrate, în total, 1.737 de căsătorii, faţă de 1.674, în urmă cu doi ani.

Şi numărul nou-născuţilor a fost mai mare cu 45, respectiv de 5.978, conform datelor deţinute de Serviciul Public Comunitar  Local de Evidenţă a Persoanelor Braşov. Nu în ultimul rând, numărul familiilor care s-au destrămat a scăzut considerabil.

Alte articole:   Spitalul Regional a obținut avizul Comisiei de Circulație

Astfel anul trecut au fost înregistrate doar 113 desfaceri de căsătorii la Primărie, faţă de 149 de divorţuri, câte au fost înregistrate acum doi ani. Din fericire pentru o statistică pe minus, o scădere considerabilă o are şi mortalitatea. Datele deţinute de Evidenţa Populaţiei arată că, în 2013, s-au înregistrat 3.295 decese, faţă de 3.274, în 2012.

Distribuie dacă îți place!
  1. „Din fericire pentru o statistică pe minus, o scădere considerabilă o are şi mortalitatea. Datele deţinute de Evidenţa Populaţiei arată că, în 2013, s-au înregistrat 3.295 decese, faţă de 3.274, în 2012.”
    Aaaa, poftim??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate