blog-logo

Cursuri gratuite de calificare la AJOFM Brașov. Vezi pentru ce specializări!

Cursuri gratuite de calificare la AJOFM Brașov. Vezi pentru ce specializări!

cursuri ajofmIn luna ianuarie 2014, somerii braşoveni pot urma gratuit cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: camerista, bucatar, inspector/referent resurse umane, cosmetician si sudor

Perioada în care vor începe cele 5 cursuri de formare profesională este 17 – 30 ianuarie 2014, astfel: 17 ianuarie – inspector/referent resurse umane, 24 ianuarie – camerista, bucatar si cosmetician si 30 ianuarie – sudor.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul pentru cursurile de inspector resurse umane si cosmetician, scoala profesionala de profil tehnic pentru cursul de sudor si studii minime obligatorii pentru cursurile de camerista si bucatar.

LOCURILE VACANTE LA ACEASTA ORA LA AJUFM BRAȘOV LE GASESTI AICI!

Durata cursurilor este de 2 luni pentru cursul de inspector/referent resurse umane, 3 luni pentru cursul de camerista, 6 luni pentru cursurile de bucatar si sudor si 9 luni pentru cursul de cosmetician.

Alte articole:   Poliția Locală vrea o anchetă la Poliția Locală

Aceste cursuri sunt organizate, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

Înscrierea la cursurile de calificare/recalificare se face pe baza recomandării emise de compartimentul de informare şi consiliere privind cariera/serviciul mediere, în baza unei cereri însoţită de următoarele documente:

• actul de identitate, în original şi copie;

• certificat de naştere, în original şi copie;

• actele de studii eliberate în condiţiile legii, în original şi copie;

• actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice ;

Alte articole:   ME solicită ca orele remediale să fie făcute ”faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea

• cerere de înscriere la programul de formare profesională şi angajament ;

• recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau a serviciului de mediere, din cadrul agenţiei.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Buna ziua, as dorii sa stiu daca se mai fac cursuri gratuite ptr. bucatari an 2016, si cand se fac anscrieri. Va multumesc

    Reply
  2. Buna ziua, as dorii sa stiu daca se mai fac
    cursuri gratuite ptr. bucatari an 2016, si an ce perioada se fac anscrierile la acest curs. Multumesc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate