blog-logo

Concurs dedicat Unirii la Casa Mureșenilor

Concurs dedicat Unirii la Casa Mureșenilor
unirea alba iuliaConsiliul Judeţean Braşov și Muzeul „Casa Mureşenilor” în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov, organizează a XIV-a ediţie a concursului interactiv dedicat UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE – 24 ianuarie 1859.
Concursul, adresat elevilor de şcoală generală şi liceu din judeţul Braşov, cuprinde două secțiuni: artă plastică (grafică, pictură, machete etc.) și eseu/reportaj (maxim 2 pagini, font Times New Roman, font size 12, la 1,5 rânduri şi aliniere Justify)  având ca tematică momentul istoric.
Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc în data de 24 ianuarie 2014, la ora 1200, la sediul muzeului în Piața Sfatului nr. 25.
Elevii înscriși în concurs pot forma echipe de maxim 2 persoane și vor achita o taxă de participare de 2 lei/elev. Premiile în bani alături de diplome și cărți sunt oferite de Consiliul Județean Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov și sponsorii muzeului. Înscrierea la concurs se va face până în data de 22.01.2014, ora 1600, specificând următoarele date: nume și prenume, telefon, școala, clasa, adresa e-mail.
Persoană de contact pentru informaţii suplimentare: prof. Ovidiu Savu la tel. 0268-477864 sau pe e-mail: ovidelsa@yahoo.com.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Au reînceput lucrările la „Drumul pe sub munte”
  1. Multumim SEBA, ORICUM tu esti un Fan al Muresenilor, ce mai crezi inca in romanismul adevarat, combinat cu integrarea europeana, sau, de vreti, recivilizarea, unora dintre noi.Sa o tii tot asa, multa bafta si tot ce iti doresti in anul 2014.Felicitari pt sustinerea actului cultural- educativ.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate