blog-logo

publicitate

Comisarii braşoveni de la Protecţia Consumatorului au dat amenzi de peste 4 milioane de lei, în acest an

Comisarii braşoveni de la Protecţia Consumatorului au dat amenzi de peste 4 milioane de lei, în acest an

sorin susanu2013 a fost un an îmbelşugat pentru Protecţia Consumatorului Braşov. În total, comisarii au încheiat, anul acesta, 3.413 procese verbale de constatare a neregulilor şi au primit 2.743 de reclamaţii de la braşoveni. Valoarea totală a amenzilor a fost de 4.345.000 de lei.

„Mă bucur că atât acţiunile noastre ca instituţie, cât şi cele comune organizate cu Prefectura Braşov, au condus la servicii de calitate în domeniul turismului, iar toate acţiunile preventive organizate înainte de FOTE au avut efect şi nu au apărut evenimente nedorite. În 2013, ne-am concentrat de asemenea, pe verificarea unităţilor din domeniul educaţiei, în special grădiniţile, respectiv verificare calităţii mâncării şi a blocurilor alimentare. Un alt domeniu în care ne-am implicat este cel bancar, iar în urma acţiunilor noastre clienţii băncilor au reuşit să-şi recupereze banii reţinuţi ilegal, precum şi anularea unor clauze contractuale abuzive”, a precizat Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului (CRPC).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministerul Educației anunță evaluări standardizate pentru elevi. Școlile din județul Brașov incluse în programul pilot  

Leave a Reply

Your email address will not be published.