blog-logo

Pentru că încă nu s-a terminat iarna, Primăria grăbește deschiderea sezonului de schi

Pentru că încă nu s-a terminat iarna, Primăria grăbește deschiderea sezonului de schi
Foto> Adevărul

Foto> Adevărul

Primarul Brașovului, George Scripcaru, va deschide oficial luni, 30 decembrie 2013, la ora 17.00, sezonul de iarnă din Poiana Brașov.

Evenimentul va avea loc pe pârtia Bradul, iar după acest moment va avea loc un concurs demonstrativ de slalom paralel cu sportivii de la Corona Brasov. Nu s-a anunțat nimic despre coborârea monitorilor de schi pe pârtie, cu făclii aprinse.

Cei prezenți vor avea parte de concerte susținute de Miki (ex K-pital), F. Charm și Matteo.

Nu știm cât se va putea schia, în contextul în cre nu prea există zăpadă în Poiană, iar tunurile nu pot fi puse în funcțiune, din cauza temperaturilor ridicate. Pe de altă parte, punem și noi o întrebare adresată de un coleg din București: de ce există atâta „grabă“ cu deschiderea sezonului de schi? că e abia 30 decembrie?

Alte articole:   Parcul Național Piatra Craiului - Imagini spectaculoase cu boncănitul cerbilor! VIDEO

Iar după investițiile alea de circa 30 de milioane de euro din Poiana Brașov, despre care DNA zice că nu prea se regăsesc, poate nu e cazul să mergem la schi, că se deterioreaza investiția Udrea-Scripcaru. Sau e vorba de boicot, să nu aibă Marcel Butuza clienți la cabana-hotel pe care o bagă în legalitate Consiliul Local, pentru care luna aceasta abia s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal, iar construcția este gata demult???

Distribuie dacă îți place!
  1. Mai are prostovanul caciula aia de cioban la buruienesti?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.