blog-logo

„Old Firm – A Scottish Pub” – un nou pub în centrul Brașovului

„Old Firm – A Scottish Pub” – un nou pub în centrul Brașovului

old firm scottisch pubAmatorii de bere, muzică bună și atmosfera pub-urilor britanice au la dispoziție „Old Firm – A Scottish Pub”, inaugurat zilele trecute.

Decorul este clasic, cu exponate sportive, remarcabilă fiind o parte din colecția personală a lui Radu Popescu. Braşoveanul este pasionat de tenis de câmp şi de vechile rachete. Colecţia înseamnă nu mai puţin de 200 de rachete, toate numai de lemn, din toate vremurile. E cea mai mare colecţie din România şi cea mai completă, un adevărat muzeu. Brașovenii au avut ocazia să vadă colecția acestuia la Sala Sporturilor, când au avut loc meciurile de Cupa Davis dintre Romania si Olanda.

O altă idee inedită este aceea că poți să vii cu halba ta de acasă, care poate fi persoanlizată și te va aștepta curată oricând revii la pub, cu prietenii. Cât timp lipsești, halba ta fi fi încuiată!!!

Gândit conform rețetelor pub-urilor clasice, pub-ul de pe str. Apollonia Hirscher nr. 12 este deschis între orele 9.00 și până la ultimul client. Pub-ul  are o capacitate de 100 de persoane (din care 70 la mese). Rezervări la 0733.709.709.

Rămâi la curent cu evenimentele din „Old Firm – A Scottish Pub” dacă dai like pe pagina de Faceboook a pub-ului!

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.