blog-logo

Brașovul a avut două Miss Universe în ultimii 5 ani. Ce fac acum?

Brașovul a avut două Miss Universe în ultimii 5 ani. Ce fac acum?

miss-universe-romaniaGrea e viata unei romance dupa ce a castigat un concurs de Miss! Daca nu profita de sansa ivita, se poate intoarce intr-o clipita la o existenta comuna, dar poate sa aiba si norocul ca totul sa se schimbe din radacini si sa inceapa o viata ca in povesti.

Multe dintre frumoasele care au castigat concursuri de Miss in Romania, dupa 1989, au devenit vedete, iar nume precum Andreea Marin, Nicoleta Luciu, Rita Mureșan sau Daniela Nane sunt deja celebre, scrie Cancan.

Ce s-a intamplat, insa, cu brașovencele care au castigat titlul de Miss Universe?

Oana Paveluc – Miss Universe 2010

Oana avea doar 18 ani cand a castigat titlul care a dus-o la finala internationala din Las Vegas, dar i-a adus si un iubit celebru, pe Alex, fiul selectionerului Victor Piturca. De un an, Oana traieste in America, la Miami, impreuna cu mama ei, iar viata ei s-a schimbat complet. De ziua Romaniei, Miss Universe s-a casatorit si e foarte fericita alaturi de sotul ei, tot roman, un prosper om de afaceri mai in varsta cu zece ani.

Alte articole:   Kids Tâmpa, din nou învingătoare în jocurile amicale

Delia Duca – Miss Universe 2012

In 2012, Miss Universe Romania era castigat de o frumusete atipica. Delia Duca joaca sah, e chiar campioana nationala, este tot din Brasov si avea deja 26 de ani cand a ajuns la finala din Las Vegas. Gurile rele spun ca, la proba costumului de baie, a cam gafat, pentru ca avea semne pe picioare (ce pareau niste bube).

Delia prezinta acum stirile la un TVS Brasov si nu mai pare interesata de modelling.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.