Traficanți de droguri, reținuți de polițiștii brașoveni

Traficanți de droguri, reținuți de polițiștii brașoveni

traficant droguri   Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Braşov şi procurorii D.I.I.C.O.T. au anihiliat două grupări specializate în trafic de cannabis şi rezină de cannabis. La percheziția acestora şi la locuinţele lor  s-a descoperit peste un 1.5 kilograme cannabis.

Membrii uneia dintre grupările infracţionale sunt suspectaţi că ar fi introdus în România, droguri de risc (cannabis), pe care, ulterior, le-ar fi comercializat pe raza municipiului Braşov, la preţul de 20 lei/gram. Din investigaţiile efectuate a reieşit că drogurile proveneau din Italia.

La data de 6 decembrie, poliţiştii i-au surprins în flagrant, având droguri asupra lor, pe doi dintre suspecţi, de 29, respectiv 39 de ani, ambii din municipiul Braşov, în momentul în care au revenit în ţară, din Italia. Ulterior, au fost realizate cinci percheziţii la locuinţele celorlalţi suspecţi, ocazie cu care a fost identificat şi confiscat aproximativ un kilogram şi jumătate de cannabis.

Cinci dintre suspecţi, cu vârste între 21 şi 39 de ani, toţi din judeţul Braşov, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior Tribunalul Braşov emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de organizarea traficului internaţional de droguri de risc, trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov, cercetează alte trei persoane, cu vârste între 20 şi 23 de ani, toate din municipiul Braşov, de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

S pare că suspecţii ar fi vândut droguri de risc (cannabis şi rezină de cannabis), pe raza municipiului Braşov, contra sumei de 70 lei/gram. La data de 9 decembrie, poliţiştii au efectuat percheziţii la locuinţele celor trei tineri.

Alte articole:   Poliția a deschis o anchetă după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea!

În urma probelor găsite, indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind, în prezent, cercetaţi în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.