blog-logo

Consiliul Local a mai băgat 35 de miliarde de lei în groapa Tetkron

Consiliul Local a mai băgat 35 de miliarde de lei în groapa Tetkron

consiliul local2Societatea de termoficare Tetkron este o groapă fără fund, iar consilierii locali încep să devină tot mai competenți în aruncarea banului public într-o afacere falimentară.

De parcă  oricum nu au secătuit suficient bugetul cu pompatul de fonduri în Tetkron, prin inginerii financiare numite majorări de capital, pe final de an au mai făcut un cadou celor de la Bepco, care produc energia termică și o livrează Tetkron. Practic, cele 3,5 milioane de lei (35 de mliarde de lei vechi) sunt dați Tetkron pentru a fi virați către Bepco.

Și să ne înțelegem, acești bani sunt de strictă urgență, după cum se lamentează megamanagerii profesioniști ai Tetkron, cărora nu le pasă că afacerea este moartă demult, cât timp ei încaseaza o căruță de bani pentru dezastrul economic al societății.

Alte articole:   Direcția de Asistență Socială Brașov scoate la concurs mai multe posturi

 

Astfel, această afacere de termoficare centralizată a ajuns să supraîncălzească bugetului Brașovului, iar edilii, în speță primarul George Scripcaru, în loc să ia decizii raționale, nu fac altceva decât să se lamenteze că, vezi Doamne, nu au bani pentru investiții anul viitor. Sunt aruncați bani pe Apa Sâmbetei cu Tetkronul, cu adunătura de maidan pe post de fotbaliști de la Corona etc.

Distribuie dacă îți place!
 1. crezi că o să te mai iubească cineva de prin poliTichia locală?

  Reply
 2. Hoția a ajuns fapt divers, deturnarea de fonduri se face prin lege locală. Plătim impozite ca să/și bată joc de noi niște neisprăviți.

  Reply
 3. cu sau fără ”lătratul” nostru, caravana trece. cand ai puterea, nu iti mai pasa de nimic? asta este rau

  Reply
 4. nu fac meseria asta ca sa fiu iubit de cineva din politichia locala

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.