Primăria Codlea va contracta un credit de 4 milioane de euro

Primăria Codlea va contracta un credit de 4 milioane de euro
foto: codlea-info.ro

foto: codlea-info.ro

Consiliul Local Codlea a aprobat ieri (cu abținerea consilierilor locali PDL) contractarea unui credit de 4 milioane de euro.

Contactat de newsbv.ro, primarul Cătălin Muntean a precizat că banii vor fi folosiți pentru construirea Complexului sportiv din zona de agrement pe care codlenii o numesc Maial (unde au loc serbările câmpenești).

Proiectul pentru această bază sportivă a demarat pe vremea vechiului mandat, lucrările fiind evaluate la acea vreme la 40 de milioane de euro, dar actualii edili au găsit soluții pentru a nu împovăra comunitatea, de aceea crditul care va fi luat este de 4 milioane de euro, pe o perioadă de zece ani.

„Prin Planul Urbanistic Zonal se propune construirea unui bazin de înot, a unui teren de tenis şi a unui teren multifuncţional (handbal, volei, baschet), în aer liber, alei, parcări şi zone verzi“, ne-a declarat Cătălin Muntean.

Complexul sportiv va fi format dintr-o sală de sport, dotată cu vestiare şi grupuri sanitare şi cu capacitatea de 1.000 de locuri, un teren cu dimensiunile necesare pentru a putea găzdui jocuri de handbal, minifotbal, volei şi baschet, plus două terenuri de tenis. În aceeaşi bază sportivă, proiectul prevede şi un bazin de înot. În partea exterioară, neacoperită, complexul sportiv va dispune de un teren de fotbal înconjurat de o pistă de atletism cu patru culoare şi o tribună cu capacitatea de 4.000 de locuri. Complexul de la Codlea va avea, de asemenea, şi o capacitate de cazare, cu 50 de locuri, spaţii de alimentaţie publică, comerţ şi o parcare de 63 de locuri.

 

 

Loading...
  1. ciobanu viorel 6 martie 2015, 4:50 PM

    Domnule Primar credet-i ca cel mai urgent este agrementul?Maialul ? de ce nu se consolideaza blocurile care stau sa cada nu maialul este necesarca:de exp:blocul 14 din str dacia at-i vazut in ce situatie se afla? toti care au canditat la primarie veneau in fata blocului si pacalea romi ca daca voteaza cu respectivul va face si va drege nu sa facut nimic numai vorbe goale ….am venit si vam reclamat ce se intimpla in acest bloc cu modificari cu datorile nu sa luat nici o masura aceleas-i vorbe goale…am venit la dumneavastra sa-mi dat-i acordul sa fac un loc de parcare in spatele blocului iarasi nu se poate vas-i intrba de ce? pentru ca:daca nu eram eu cu citiva vecini erau mormane de gunoaie de la primarie oameni angajati treceau vara cu aparatul de taiat iarba dar la noi nimic ne cereau oameni bani sa taie balarile dar sotia mea lua coasa si cosea ca femeiesi intretine curetenia atit cit poate ca stiti bine ca in bloc stau mai multi romi de rea credinta asistati de primarie cu ajutoare cu pachete dar munca nu le place va intrb se merita sa suferim noi din cauza lor stiti bine ca sotia mea venea la dumneavostra plingid ca se oprea apa din bloc pentru datornici care nu vroiau sa plateasca apa si noi ii tineam in spate de ce? sint in alte orase pensionari care se imprumuta la casa pensilor si platesc dar astea care sint tineri de ce nu se ea masuri sa fie dati afara noi platim impozite si taxe ei de ce nu? vine numai la intins mina dupa ajutoare si dupa aia le vinde cu bani la alti va intrb merita ajutati ?eu vam rugat sa-mi aprobati un loc de parcat masina si nu at-i fost deacord cu toate ca platesc impozit pentru masina si plateam si locul de parcare..asa trebe sa duc masina in alta parte dar,cine raspunde daca masina e avariata eu pot vedea cine e daca nu-l vad asa era in spatele blocului mai sint oameni in jur de zece vecini care vor ca autoturizmul sa fie in singuranta noi nu avem nevoie de spatiu verde cum spuneati pentru ca nu sintem decord iese omul de la munca sint oameni bonlavi si etc cine ar putea suporta asa ceva eu atit am avut de spus si cred ca o sa va aplecati si asupra spuselor melemultumesc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap