blog-logo

Bârfa zilei, pe bune: Butuza ne îngroapă!

Bârfa zilei, pe bune: Butuza ne îngroapă!

cimitir municipal brasovAcest text trebuie interpretat ca fiind un pamflet. Nu ne așteptăm ca toată lumea să se hlizească. Unii nu au voie de la partid.

Umblă vorba prin târg că, dacă tot și-a dovedit capacitatea de cel mai bun gospodar, marele afacerist care este din ce în ce mai mic în topul Capital, poate și mai mult.

A dovedit că poate asfalta, că poate aduna gunoaiele din Brașov, că nu deszăpezește dar este plătit de primărie, că poate administra domeniul schiabil ăla cercetat de DNA din Poiana Brașov, că face pistă de aeroport chiar dacă și-a cerut insolvența, că administrează groapa de gunoi ecologică, că este cel mai profi măturător de când s-a inventat mătura etc., etc.

Alte articole:   Un medic propune celor care nu cred în existența COVID sau minimizează gravitatea infecției să-și asume și consecințele

Mai nou, surse total dezinteresate spun că Marsel Butuza este pe cale să o mai pună de o afacere pe bani publici. Evident, după cum îl știu om corect pe domnul primar George Scripcru, acest lucru nu are cum să se întâmple.

Păi după ce nu i-a ieșit țeapa pe care dorea să o dea atât la Consiliul Județean Brașov – de 11 milioane de euro și la Consiliul Local – de peste 12,3 milioane de euro, pentru Palatul Știrbey, luat la un sfert din prețul cerut acum, în plină criză imobiliară, Marsel a găsit o altă oportunitate: morții – pe principiul vrei nu vrei, tot eu te îngrop la Municipal.

Alte articole:   Dacă învinge Corona, SR Brașov ajunge lider în Liga a 3-a, Seria a 5-a

Și pentru că Primăria nu se pricepe la nimic și dă totul la firme private, Marsel se va ocupa și de morții din Brașov. Gurile rele spun că omul oricum este acționar la Clinica de oncologie și are clienți „pe țeavă“, așa că afacerea va fi tot mai prosperă. Aia cu cimitiul, că cealaltă cu oncologia e pe butuci.

Aceste răutăți nu sunt pe bune și Doamne ferește să se întâmple, că ne afurisește Mama Omida și Comitetul Director de la Primărie că le facem concurență neloială și le stricăm ploile…

P.S.: Că tot nu ne putem abține: Cabana aia a lui Butuza din Poiana Brașov are măcar vreo mică pată de cerneală pe post de autorizare? Și dacă da, când i s-a dat: că e gata construită și Consiliul Local acum se joaca de-a aprobat planuri urbanistice….

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.