blog-logo

Brașovul are patru noi cetățeni de onoare

Brașovul are patru noi cetățeni de onoare

consiliul local2Patru cetățeni de onoare ai Brașovului au primit astăzi, de la primarul George Scripcaru, în cadru festiv, diplomele conferite cu această ocazie.

Ambasadorul Austriei la București, Michael Schwarzinger, a primit luni, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Brașov, titlul de Cetățean de Onoare al Brașovului „pentru întreaga activitate pe care o derulează în susținerea și promovarea Brașovului”.

Ambasadorul a mulțumit pentru titlul acordat, dar și pentru încrederea primită din partea municipalității. „Sunt încântat și onorat prin acordarea acestui titlu. Colaborarea cu municipiul Brașov va fi în continuare una foarte bună, la fel cum este cea pe care o are Brașovul cu orașul austriac Linz cu care este înfrățit.Vă mulțumesc foarte mult”, a spus ambasadorul.

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

Titlul de Cetățean de Onoare al Brașovului i-a fost acordat și cântărețului Gheorghe Gheorghiu „în semn de recunoaștere pentru întreaga activitate artistică”. „Sunt onorat, înseamnă că trebuie să fiu un model în continuare. Mulțumesc pentru încredere„” a spus Gheorghe Gheorghiu.

Ștefan Stăiculescu ( antrenor de schi fond şi biatlon) și Csaba Gyorffy (unul dintre jucătorii emblematici ai FC Brașov în anii ’60-’70. ), doi foști mari sportivi ai Brașovului, au primit și ei același titlu.

Distribuie dacă îți place!
 1. Îngrozitor, sinistru, rușinos, proporțional cu incultura și înapoierea consilierilor locali.
  Cam ce naiba de merite are cocalarul de Gheorghe Gheorghiu pentru a primi acest onor și favor? Scriitorii Gheorghe Crăciun și Alexandru Mușina nu primesc acest titlu, nici măcar post-mortem, dar un lăutar de prost-gust merită.

  Reply
 2. Băi, Sebi, poți afla te rog mult cine a fost genialul care a făcut această propunere și ce justificare a prezentat?

  Reply
 3. ma ingrozeste limbajul folosit de cei care lasa impresia ca sint "carturari " universitatea TRANSILVANIA ?!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate