blog-logo

De la cititori: La Brașov se asfaltează și pe zăpadă

De la cititori: La Brașov se asfaltează și pe zăpadă

asfaltare pe zapada webasfaltare pe zapada bartolomeuEste vădit faptul că, astăzi, cititorii newsbv.ro sunt cei care au venit cu subiectele zilei. După ce de dimineață am vorbit despre bizoni care parchează aiurea, am primit o nouă fotografie care ne demonstrează că, la Brașov, nimic nu este imposibil.

Deja este de notorietate faptul că se asfaltează pe ploaie, datorită ultimelor tehnologii ultimul răcnet din Carpați. Dar, la Brașov, unde iarna nu-i ca vara, se poate și mai mult.

Conform fotografiei, lucrările în cauză erau executate în această dimineață, în Bartolomeu, în zona commplexului comercial Tekzen.

Așa că, tovarăși, se poate!!….

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, ne-a contactat pentru a face următoarele precizări:  „Este vorba despre reparația unei săpături, făcută de către o firmă privată. O parte este pe domeniul privat, iar restul este pe domeniul public. S-a utilizat cea mai bună metodă ce poate fi folosită iarna, pentru a se putea cirucla în acest sezon. Obligația fimei este ca, după ce vremea va permite, la primăvară, să facă reparația carosabilului, iar pe perioada iernii să întrețină zona ca să se poată circula”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Trei tineri sunt cercetați pentru că au tăiat mai mulți arbori

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate