blog-logo

Un brașovean s-a trezit cu un hoț în casă!

Un brașovean s-a trezit cu un hoț în casă!

hot inchisoare celula gratiiNu lăsați ușa descuiată acasă, dacă nu vreți să aveți parte de aceeași pățanie ca un brașovean care locuiește pe strada Hărmanului.

Omul s-a trezit în toiul zilei, pe la ora 11.00, că în casă era un bărbat necunoscut, care a intrat profitând că uşa era neasigurată.

Omul a anunțat imediat Poliția, care a venit imediat și l-a săltat  identificat pe P.R, în vârstă de 25 ani, domiciliat în Braşov.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta a pătruns fără drept în locuinţa respectivă, cu scopul de a sutrage bunuri, fiind surprins de cele două persoane care se aflau în locuinţă. Faţă de P.R s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor violare de domiciliu, faptă prev. de art. 192 alin. 1 din C.pen. şi tentativă de furt, faptă prev. şi ped. de art. 20 C.pen. raportat la art. 208 alin. 1 din C.pen. cu aplicarea art. 37 lit. a din C.pen, ambele în condiţiile art. 33 lit. a din C.pen., dipunându-se şi măsura preventivă a retinerii pe o perioada de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat la Parchetul de pe langă Judecătoria Braşov cu propunere de arestare preventivă pe o perioada de 29 de zile“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Elevii ar putea renunța la mască la orele de sport, în anumite condiții. Ce spun medicii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate