blog-logo

Petre Roman vine să povestească despre Revoluție la Brașov

Petre Roman vine să povestească despre Revoluție la Brașov

petre romanCu ocazia comemorarii a 24 de ani de la Revolutia din 1989, Organizatia Municipala TNL Brasov organizeaza o dezbatere publica intitulata “Revolutia vazuta de pe baricade” care are ca invitat principal  pe domnul deputat Petre Roman, unul dintre cei care au participat activ la evenimentele din acea perioada.

Dezbaterea va avea loc joi 19 decembrie 2013, de la ora 18.00, la Biblioteca Judeteana Brasov si adreseaza in special tinerilor.

Evenimentul reprezinta o analiza a ceea ce s-a intamplat in decembrie 1989 si mai ales care au fost efectele schimbarii unui regim politic abuziv si ce a insemnat pentru Romania deschiderea granitelor catre Europa. Totodata, se va discuta și care este locul si rolul Romaniei in prezentul si viitorul context european dupa aproape un sfert de secol de democratie.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

„Credem ca este important pentru generatia noastra sa omagiem faptele care au stat la baza construirii unui stat democratic dupa 1989 si mai ales pe cei care si-au pierdut viata si au luptat pentru libertatea de care ne bucuram astazi.Consideram ca avem datoria morala sa reflectam cu respect aspra faptelor eroice si a  curajului de care au dat dovada la acea vreme”, a declarat Vlad Mocan, presedintele organizației municipale a TNL Brasov.

„Discuțiile vor începe cu evenimentele de la Revoluția din decembrie 1989, dar vor continua și cu perioada până la 1992, când s-a instaurat prima conducere democratică a țării”, a precizat Marian Geman, reprezentantul Biroului parlamentar al lui Petre Roman.

Distribuie dacă îți place!
  1. zi zău! ia sa vad daca isi mai aduce aminte ce greu intra in TAB si cum îl incomoda ploverul ala gros de il purta…

    Reply
  2. poate merg sa-l ascult. apoi mai pun ceva intrebari, ca doar in acele zile fusei de cateva ori pe langa el…da daca se supara de la intrebari?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate