blog-logo

Lui Johannis cică i se fâlfâie de concurența aeroportului de la Brașov

Lui Johannis cică i se fâlfâie de concurența aeroportului de la Brașov

klaus johannisPrimarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, crede că oraşele dezvoltate ale României au nevoie de câte un aeroport ca să fie legate prin curse aeriene, el arătând că nu se teme pentru aeroportul internaţional sibian de concurenţa noului aeroport care e în construcţie la Braşov-Ghimbav.
„Eu nu m-am temut niciodată de concurenţa Braşovului. Aeroportul pentru Transilvania de Sud este Sibiul şi va rămâne în continuare. Braşovul va atrage un trafic specific. Care va fi acesta este greu de spus acum. După părerea mea, fiecare oraş, cât de cât dezvoltat, are nevoie de un aeroport şi mi se pare că în viitorul nu foarte îndepărtat vor apărea companii care vor folosi aceste chestiuni şi vor exista curse spre exemplu, Sibiu – Braşov. De ce să faci două ore, dacă poţi să faci 20 de minute? (…) Dacă e profitabil sau nu, vom vedea“, a spus Iohannis, citat de Agerpres.
Pe Aeroportul Internaţional din Sibiu operează şase companii aeriene. În 2012, Aeroportul Internaţional din Sibiu a înregistrat 176.503 pasageri, potrivit reprezentanţilor aeroportului.
Continuarea lucrărilor la aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav este una din priorităţile Consiliului Judeţean Braşov pentru anul 2014, finanţarea urmând a se face din resursele administraţiei locale, pentru că Guvernul nu a alocat niciun ban în bugetul pe anul viitor, chiar dacă USL Brașov pretindea în campania electorală că aceasta ar fi o pririotate pentru guvernare.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   29.11.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus - 6,68 la mia de locuitori în județul Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.