blog-logo

Conservatorii din Săcele amenință că nu vor vota bugetul local pe 2014

Conservatorii din Săcele amenință că nu vor vota bugetul local pe 2014

Primaria SaceleReprezentatii Partidului Conservator din Săcele cer autoritătilor locale înfiintarea unei politici clare si transparente cu privire la proiectele de reabilitare de străzi din anul 2014.

Conservatorii cer ca în proiectul de buget pentru anul 2014 al municipiului Săcele să fie mentionate prin anexe, în mod clar străzile ce vor fi reabilitate, lucrările ce vor fi realizate, dar si sumele prevăzute pentru fiecare stradă în parte. Această solicitare vine ca si rezultat al sesizărilor primite de filiala PC Săcele de la cetătenii municipiului, sesizări în care se reclamă infrastructura defectuoasă si lipsa totală a utilitătilor în anumite zone ale municipiului.
De asemenea, reprezentantii PC Săcele vor solicita, prin intermediul unei interpelări în urmatoarea sedintă de consiliu local (din data de 19.12.2013), să se clarifice care este situatia exactă a străzilor Nicolae Iorga si Narciselor, întrucât există informatii conform cărora cele două străzi apar în actele municipalitătii ca fiind reabilitate cu utilitati în timp ce, în realitate ele nu sunt asfaltate si nu sunt racordate la reteaua de canalizare.

Alte articole:   Elevii ar putea renunța la mască la orele de sport, în anumite condiții. Ce spun medicii

În situatia în care proiectul de bugetul nu va contine anexele solicitate  conducerea PC Săcele le va solicita consilierilor locali membri ai Partidului Conservator să nu voteze bugetul local pentru anul 2014.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate