blog-logo

Un taximetrist a lovit un trecător pe trecerea de pietoni

Un taximetrist a lovit un trecător pe trecerea de pietoni

politia noaptea searaTrafic aglomerat pe Bulevardul Saturn la această oră, după ce avut loc un accident pe Bulevardul Saturn.

Potrivit informațiilor primite de la un cititor al newsbv.ro, în zona trecerii de pietoni dintre Complexul Orizont 3000 și Gemenii, pe sensul de mers către Gara CFR Brașov, un taximetrist a lovit un trecător.

La locul accidentului au sosit Poliția și Ambulanța.

„ În timp ce conducea un  auto taxi pe str. Saturn, dinspre Calea Bucureşti spre str. Zizinului, S.N, în vârstă de 58 ani, când a ajuns la trecerea pentru pietoni l-a surprins şi accidentat pe M.D, în vârstă de 66 ani, catre traversa strada pe marcajul pietonal de la dreapta la stânga sens de mers al autoturiemului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, căruia i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism cranio-cerebral acut minor, fracturi cominutive mediodiafizane tibio-peroniala stanga“, ne-a informat Poliția.

Tot mierucir, în jurul orei 13:10, pe Calea Bucureşti, a mai avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, tot pe trecerea de pietoni.
În timp ce conducea un autoturism pe str. Calea Bucureşti, dinspre str. Lacurilor spre bld. Saturn, „G.I, în vârstă de 36 ani, când a ajuns la trecerea pentru pietoni nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un pieton care traversa strada pe marcajul pietonal de la stânga la dreapta sens de mers al auto. Continuându-şi deplasarea, autoturismul a intrat într-un imobil“, au părecizat polițiștii.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului G.E, în vârstă de 59 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov.
          În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentelor.

Dacă aveți informații suplimentare sau poze le așteptăm pe adresa contact@newsbv.ro sau la rubrica de comentarii, de mai jos.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 280 de cazuri de Covid-19, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.