Finanțare pentru apă-canalizare și costumele populare ale mocanilor săceleni

Finanțare pentru apă-canalizare și costumele populare ale mocanilor săceleni

gavril

Consiliul Județean Brașov a încheiat un parteneriat cu Primăria Săcele pentru finanțarea lucrărilor de apă-canal pentru cartierele Turcheș și Baciu, pe străzile Morii, Cerbului, Smârdan și Meseriașilor.
Contractul de asociere dintre Consiliul Județean și Primaria Săcele este de 350.000 de lei, fondurile fiind alocate pentru lucrările la rețelele de apă si canalizare din cele două cartiere, a precizat pentru newsbv.ro consilierul județean săcelean Gavril Matei, cel care a solicitat finațarea lucrărilor.

În altă ordine de idei, Matei a mai precizat că administrația județeană a mai alocat încă 80.000 de lei pentru reabilitatea instalațiilor electrice pentru școlile din Săcele. „Mai trebuie spus că finalizarea centurii municipiului Săcele este meritul colaborării dintre reprezentanții USL din plan local cu Consiliul Judetean și parlamentarii USL de Brașov, alesi de săceleni, iar un merit deosebit în acest sens îl are președintele Aristotel Căncescu”, ne spune Gavril Matei.

Consilierul județean PNL  a ținut să precizeze că, pentru anul viitor, voi susține în continuare alocarea sumelor necesare pentru continuarea lucrările de infrastructură  la rețeaua de apă și canalizare a municipiului. Matei Gavril a anunțat că a promovat și a obținut și finanțarea pentru solicitarea venită din partea Asociației „Port Vicum”, prin care se vor confecționa costume populare traditionale mocănesti, pentru care administrașia județeană a prevăzut chiar la sfârșitul acestui an 20.000 de lei.

Alte articole:   Al 50-lea deces la Brașov, în cazul unei persoane infectate cu coronavirus
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.