blog-logo

FlorideLux deschide prima florărie în franciză din Romania, în Brașov (P)

FlorideLux deschide prima florărie în franciză din Romania, în Brașov (P)

Bart van der ElskenFlorideLux  deschidere prima florarie in franciza din Romania, in Brasov. Evenimentul va avea loc joi, 5 decembrie 2013, incepand cu orele 16.00, in noua locatie FlorideLux Brasov, de pe strada Zizinului nr. 3.

Investiţia va ajunge la 45.000 de euro până la sfârşitul acestui an. Până acum au fost investiţi 30.000 de euro, atât în amenajări, cât şi în produse, iar reprezentanţii florăriei estimează că investiţia se va amortiza în cel de-al doilea an de activitate.

Cele două partenere care deţin prima florărie offline francizată de FlorideLux se numesc Adriana Zeck şi Andreea Plăiaşu şi sunt prietene de peste opt ani, însă abia de curând au decis să se lanseze împreună în afaceri. Ambele şi-au dorit dintotdeauna să aibă propria afacere, astfel că au renunţat la carierele din domeniul IT, respectiv financiar şi au ales această industrie datorită pasiunii pentru flori şi dorinţei de a se alinia standardelor de calitate ale FlorideLux şi de a lua parte la proiectul de dezvoltare a grupului.

Alte articole:   Ora de iarnă 2020. 25 octombrie, cea mai lungă zi din an

„Suntem firi diferite, cu reacţii şi abordări de multe ori diametral opuse, însă nu credem că acest lucru reprezintă o ameninţare pentru parteneriatul nostru, ci din contră, această complementaritate ne va ajuta să creştem în această industrie, să devenim un model pentru această profesie şi peste 10 ani să muncim cu aceeaşi pasiune şi dăruire”, a spus Adriana Zeck.

Motivul pentru care au ales ca florăria să devină franciză FlorideLux constă în profesionalismul şi pasiunea pentru flori a echipei care stă în spatele acestui brand. „Ne considerăm o florărie «altfel», un boutique cochet şi primitor, în care clientul este prietenul nostru pe care îl ajutăm să aleagă cadoul perfect pentru ocaziile speciale. Suntem o echipă puternică, care doreşte să se dezvolte sub umbrela FlorideLux. Cu toate acestea, FlorideLux Braşov va avea particularităţi locale, cu accente date de propria noastră personalitate”, a adăugat Andreea Plăiaşu.

Alte articole:   285 de controale, 37 de cazuri de furt de energie electrică

Mai mult, FlorideLux Braşov are drept de francizare pe întreg judeţul, iar toate comenzile din zonă le revin lor pe perioada desfăşurării contractului de franciză. De asemenea, printre avantajele de care se bucură florăria în urma francizării se numără dreptul de utilizare a celui mai puternic brand de floristică din România şi a tuturor fotografiilor deţinute de FlorideLux, utilizarea de echipamente profesionale şi cataloage profesionale de evenimente, precum şi serviciile de consultanţă de marketing în domeniul floristicii şi asistenţă profesională pentru crearea planului de afaceri şi de dezvoltare regională. În plus, angajaţii FlorideLux Braşov au posibilitatea de a urma training-uri avansate de floristică şi design floral.

Alte articole:   Hoții cardului bancar, prinși cu ajutorul imaginilor făcute publice

florarese„Ne consideram un «altfel» de florarie. Un fel de boutique cochet si primitor in care clientul este prietenul nostru si pe care incercam sa-l multumim cum putem mai bine.  Intr-o atmosfera placuta si parfumata, invitam oamenii sa poposeasca o clipa pentru a alege impreuna cadoul perfect pentru ocazia speciala”, spun reprezentanții companiei.

Cu această ocaze, veti putea asista la o demonstratie din partea maestrului florist Bart van der Elsken (foto) si veti putea intra in atmosfera sarbatorilor de iarna odata cu aprinderea luminilor din bradul de Craciun decorat de FlorideLux.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.