blog-logo

Accident rutier grav pe Bulevardul Saturn

Accident rutier grav pe Bulevardul Saturn

accident trecere pietoni

Un accident grav a avut loc ieri, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Saturn.

În jurul orei 16.30, un bucureștean de 71 ani, care conducea un autoturism, la trecerea pentru pietoni din dreptul stației RAT Cometei nu a acordat prioritate și a accidentat o  minoră de 15 ani, care se angajase în  traversarea străzii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a minorei, care a fost transportată la spital, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august
 1. Acolo nu e semafor, iar pietonii sunt victime sigure. Vinovat e primarul Scripcaru, care a eliminat multe semafoare pentru „fluidizarea circulaţiei”.

  Reply
  • Bogdane, acolo e o trecere e pietoni, iar soferii trebuie sa acorde proioritate. End of story. Uite-te bine de tot in trafic sa vezi cam cati soferi dau prioritate pietonilor, la trecere, daca acestia nu au pus piciorul pe strada. Enorm de putin. Educatia trebuie sa vina si din partea pietonilor si din partea soferilor. Dar asta nu se intampla pentru ca si unii si altii ii considera pe ceilalti inamicul public nr.1

   Reply
 2. Aşa este, dar un semafor care să îl oprească pe cel cu maşina şi să-i ofere culoarea verde de trecere copilei de 15 ani, poate ar fi evitat accidentul. Semaforul este un element de siguranţă în plus pentru pietoni, dar stupidul Scripcaru le-a cam eliminat din oraş, iar acum oamenii îşi riscă viaţa pe zebre.

  Reply
 3. nu e nevoie de semafor ci doar de BUN SIMT si RESPECT din partea celor din trafic;

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.