blog-logo

Moş Nicolae vine la ELIANA mall! (P)

Moş Nicolae vine la ELIANA mall! (P)

Mos NicolaeCa în fiecare an, Moş Nicolae a inclus în traseul lui şi o vizită la ELIANA mall. Cei mici sunt aşteptaţi, împreună cu ghetuţele curate, să vină în întâmpinarea Moșului sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 15.00.

Copiii, dar și clienții centrului comercial, vom avea parte de un un recital susţinut de elevii clasei de canto din cadrul Şcolii Populare de Arte și Meserii Tiberiu Brediceanu Braşov și de un moment de teatru de improvizaţie realizat de elevii clasei de teatru a aceleași școli.

An de an ELIANA mall promovează copiii talentaţi dar, în acelaşi timp, se implică şi acțiuni umanitare, pentru copiii devaforizați. Tot în după-amiaza zilei de sâmbătă va avea loc un atelier de creaţie, parte a proiectului Dăruiește un zâmbet!, în cadrul căruia părinţii şi copiii vor lucra împreună pentru a crea decoraţiuni de Crăciun. Scopul acestui atelier este strângerea de fonduri, care ulterior vor fi donate Asociaţiei Speranţa pentru Copii. Aceste fonduri vor fi direcţionate pentru a cumpăra cadouri, îmbrăcăminte şi dulciuri copiilor din centrele de plasament din împrejurimile Braşovului. Participarea la acest atelier se face pe baza de donaţie, iar înscrierile se fac la adresa contact@eliana-mall.ro sau telefonic: 0751.018.922. Fă şi tu o bucurie unui copil de Crăciun anul acesta!

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Nu vor lipsi din program un concurs cu premii, dulciurile de la Moș Nicolae, dar şi nuielușele pentru cei neascultători. Aşa că…nu vă rămâne decât să vă lustruiți ghetuţele şi să veniți cu ele la ELIANA mall, sâmbătă, 7 decembrie, ora 15:00!

Parteneri: Vel Pitar, Asociatia Bright Future, Speranta pentru copii, Scoala Populara de Arte si Meserii Tiberiu Brediceanu, Prime Brașov. Campanie susţinută de: Newsbv.ro, Magic FM, Zile și Nopți, Codpress.ro

Pentru detalii accesaţi pagina de Facebook ELIANA mall sau www.eliana-mall.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.