blog-logo

Consilierul PPDD Antonela Simion a ales să părăsească Consiliul Local Braşov. Vezi cine i-a luat locul

Consilierul PPDD Antonela Simion a ales să părăsească Consiliul Local Braşov. Vezi cine i-a luat locul

Daniela Mateescu Consiliul Local (3)Consilierul local PPDD Antonela Simion a solicitat în şedinţa de plen de astăzi încetarea mandatului de consilier, fără a-şi motiva public decizia. În locul său a propus o altă colegă de partid, pe Daniela Mateescu, de profesie economist.

„N-am să vă părăsesc înainte de a vă mulţumi pentru colaborarea pe care am avut-o atât cu colegii consilieri, cât şi cu domnul primar şi domnii viceprimari”, a spus Antonela Simion, înainte de a părăsi acest for.

Comisia de validare a analizat dosarele depuse şi a constatat că persoana propusă de PPDD îndeplineşte condiţiile de eligibilitate. Daniela Mateescu a fost votată cu unanimitatea voturilor celor 24 de consilieri prezenţi la şedinţă. Daniela Mateescu va păstra locul colegei sale în Comisia 1 pentru buget, finanțe, investiții, studii, prognoze și administrarea domeniului public și privat al municipiului Brașov.

Alte articole:   Sorin Cîmpeanu va propune ca elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a să meargă la şcoală şi în scenariul roşu

Newsbv.ro a scris în exclusivitate, luna trecută, că Antonela Simion va părăsi Consiliul Local ţinând cont că a ales să treacă la PSD.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate