blog-logo

Ce destinații de zbor vor brașovenii de pe aeroportul de la Ghimbav!?

Ce destinații de zbor vor brașovenii de pe aeroportul de la Ghimbav!?
Foto: aeroportbrasov.ro

Foto: aeroportbrasov.ro

Aeroportul de la Brașov este de departe principala investiție pe care o vor brașovenii. Nici măcar autostrada nu întrunește atâtea voturi din partea brașovenilor.

La intrebarea „Ce curse ar fi prioritare pentru Aeroportul International Brasov?”, peste 40% din raspunsuri au fost „Brasov-Italia”, 20% au fost „Brasov-Anglia”, 15% au fost „Brasov-Germania”.

Interesant este faptul ca, pentru „Brasov-Spania”,  raportul celor care cred aceste curse ca fiind prioritare nu depaseste 10%, ceea ce denota faptul ca nu sunt multi brasoveni care doresc sa calatoreasca catre aceasta tară sau faptul ca din zona noastra nu mai exista foarte multi muncitori acolo.
Tot in proportie de 10% dintre respondenti au spus ca isi doresc o cursa catre Austria. Alte destinatii au fost: SUA, Canada, Israel, Turcia, Franta, Cipru sau Ungaria.

Alte articole:   Alarmă falsă cu bombă neexplodată la Colegiul Mircea Cristea

Daca doriti aeroport la Brasov, sa comentati sau sa fiti la curent cu acest subiect puteti sa apreciati pagina Vrem Aeroport la Brasov.

Distribuie dacă îți place!
 1. este o necesitate pt forte multi brasoveni rusine ca nu sa facut acest aeroport inca tocmai in centrul tarii unde este cea mai mare nevoie.

  Reply
 2. Daaar, nu va suparati ce sursa aveti pentru aceste statistici?sunt reprezentative sau e un poll pe net? si nu exista nicio informatie concreta asupra temei? si daca nu, de ce se numeste ´ce destinatii VOR avea´ si nu ´ce destinatii VOR sa aiba?´
  daca cineva pierde timpul citind ceva cred ca astea ar fi cerinte elementare…

  Reply
 3. Păi și cei din Spania cum ar mai încurca traficul în august dacă ar folosi avionul?

  Reply
 4. OF, OF, SA SE GATE ODATA SI O SA VEDEM NOI PE UNDE CIRCULA SI CE OFERTE SUNT!!

  Reply
 5. m-as bucura f tare sa avem la Brasov aeroport,munchen-brasov,ar fi super

  Reply
 6. Acest aeroport o sa ia ani de zile „to break even” i.e. sa devina economic. Pe o raza de 50-60 Km sunt mai putin de 500000locuitori si cu o economie slaba implicand venituri f mici nu vor putea „alimenta” acest aeroport cu clienti suficienti pt a face din Brasov un adevarat HUB. Poate o cursa pe saptamana cu mici avioane spre destinatii ca Munchen, Franfurt, Paris, Roma, Milano, Madrid, Barcelona.
  Sau numai curse locale spre aeroporturi mai mari ca Cluj, Timisoara de unde calatorii pot continua cu liniile existente spre Europa. Situatia o sa devina dramatica cand autostrada BV-Bucuresti va fi terminata; clientii nu vor mai pierde timpul ci se vor dirija mai repede spre OTP.

  Reply
 7. Parerea mea este ca vom avea un succes cu acest aeroport! Lucrez in turism si majoritatea straiinilor doresc sa cunoasca zona si castelul Bran….este necesar sa avem curse directe catre Munchen Frankfurt Viena si Londra de 2 ori pe sapt . Amsterdam Zurich Paris Madrid Roma Budapesta si Istambul o data pe saptamana si Dubai Atena Larnaka Barcelona o data la 2sapt.

  Reply
 8. Iar curse interne pot fii duar la Timisoara Constanta si Chisinau de 2 ori pe saptamana in special Chisinau in rest curse de vara charter in directii exotice Grecia Alicante Tenerife Turcia etc… in rest nu putem avea pretentii la destnatii largi…ma refer Canada SUA etc din cauza pistei am uitat otusi o destinatie importanta Tel Aviv Israel o data pe saptamana avand legaturi exccelente cu SUA!

  Reply
 9. M-as bucura sa pot veni acasa direct in orasul meu…deci mi-as dori sa fie zboruri directe din Anglia la Brasov…in Italia…Spania…de fapt fiind cetrul tarii,
  Ideal ar fii..sa avem zboruri…in aproape toate tarilw europene..sunt sigura ca vor fi foarte multi doritori.
  Multumim

  Reply
 10. Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca si in celelalte state membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:Fonduri Europene Nerambursabile Ro

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate