Astra – cel mai mare hostel din Braşov, construit prin Regio

Astra – cel mai mare hostel din Braşov, construit prin Regio

hotel astraSituat în Brașov, la 20 minute de Piața Sfatului și la 15 minute de Gara Brașov, Hostelul Astra a fost construit în special pentru grupurile de tineri sau de sportivi care participă la numeroasele evenimente găzduite în zonă. Proiectul “Finalizarea investiției prin realizarea dotărilor pentru Hostel Astra – Brașov” a permis dotarea integrală a celor 45 de camere, a bucătăriei și a restaurantului. În prezent, unitatea de cazare oferă 134 de paturi, iar restaurantul are o capacitate de 140 de locuri.

Hostel cu dotările şi confortul unui hotel de trei stele

Astra Brașov oferă 45 de camere: 9 camere cu câte 4 paturi, 28 camere cu câte 3 paturi și 8 camere duble. Fiecare cameră este dotată corespunzator, cu baie proprie, TV, mini-bar și dispune de internet wireless gratuit în toată clădirea. hotel astra 3Hostelul pune la dispoziția turiștilor un restaurant cu 140 locuri, situat la parterul clădirii, unde se poate servi micul dejun, prânzul și cina, precum și o modernă sală de conferinţă.
Proiectul s-a derulat pe o perioadă de nouă luni. Au fost achiziționate echipamente de încălzire pe bază de energie solară și centrale termice pe gaze, un generator de curent și echipament de climatizare și ventilație. Bucătăria și spălătoria au fost dotate cu utilaje specifice și s-a cumpărat mobilier  pentru camere, recepție, restaurant și spațiul de recreere.

Alte articole:   Explozie puternică, în această dimineață, în Brașov

hotel astra 2Tot prin proiect au fost achiziționate aparate electrocasnice (televizoare, sistem home cinema, DVD-uri, expresoare), un seif și s-a montat centrală telefonică, iar birourile administrative au fost dotate cu  echipamente IT (un laptop, patru computere, o imprimantă, o multifuncțională și un sistem wireless). Chiar dacă proiectul prevedea crearea a 8 locuri de muncă, după finalizarea acestuia, numărul total al persoanelor angajate a ajuns la 17.

În primul an după finalizarea investiției, gradul mediu de ocupare a crescut cu 35%, profitul unității de cazare a fost cu 54% mai mare, iar cifra de afaceri a crescut cu 46%. Ținta conducerii hotelului pentru 2015 este menținerea cotei de 50% din piața specifică locală.

Alte articole:   Elicopter SMURD solicitat pentru salvarea unui turist din Munții Făgăraș (Video)

Contact, AICI

Distribuie dacă îți place!
  1. Pai e hostel sau hotel?

    Reply
  2. […] ca Academia Gheorghe Hagi sau Dinamo București. Toate delegațiile sunt cazate și servesc masa la Hostelul Astra din Brașov. Informații complete despre Cupa Steluțelor (ediția 1) găsiți aici. (foto: insport […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate