Ședință extraordinară la Consiliul Local, comandată pe șestache

Ședință extraordinară la Consiliul Local, comandată pe șestache

consiliul local2Supărare mare în tabara PSD Brașov, după ce „Mica Elveție“ – așa cum s-a autointitulat consilierul local FDGR Christian Macedonschi a reușit, cu ajutorul instanței, să se impună în ceea ce privește alegererea lui într-o comisie de lucru a forului legislativ local.

Miercuri, 27 noiembrie, este convocată o ședință extroardinară „deîndată“ (sic!) pentru a aduce în legalitate funcționarea Consiliului Local.

Chestiunea survine după mai multe întâlniri și consultări ale tuturor consilierilor loclai, indiferent de culoarea politică. Din nou, newsbv.ro a avut dreptate în ceea ce privește manevrele juridice pe care au încercat să le impună unii din cooperativa din Consiliul Local Brașov.

Ședința ordinară a fost convocată în avans doar pentru a nu pierde teremenul legal de convocare și pentru a nu fi dizolvat Consiliul Local, chestiune ce ar fi provocat deranj mare în toate partidele. De remarcat și lașitatea celor care au preferat să aștepte, luni, o sentință a instanței, care a fost amânată, și care ar fi lăsat decizia pe sema magistraților…

Așa că astăzi, de la ora 15.00, vom asista la o soluție pe care o vor avansa minunații noștri edili locali, după trei luni în care și-au încordat mușchii – degeaba și ilegal – în ceea ce privește numirea lui Macedonschi într-o comisie a CL.

Iată și ordinea de zi transmisă presei de purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, în această dimineață: Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 306 din 29 iunie 2012, prin care s-a aprobat numărul, denumirea şi componenţa Comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Braşov.

Mai rămâne o „bubă mare“, amenda dată primarului pentru discriminarea provocată de Consiliul Local, dar acolo urmează un alt proces, avocați, alți bani, altă distracție…

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.